HOĆE LI BITI SPREMAN ZA US OPEN? Zverev se oporavlja od teške povrede, ali...
AP Photo/Christophe Ena

Nemački teniser Aleksander Zverev oporavlja se od teške povrede zgloba koju je zadobio u polufinalu Rolan Garosa protiv Rafaela Nadala. Međutim, još se ne zna kada će se tačno vratiti na teren.

- Oporavak ide kako treba – poručio je drugi teniser sveta.

NADAL DOBIO NAGRADU KOJU JE ĐOKOVIĆ OSVAJAO PET PUTA Nikola Jokić ostao praznih šaka

- Napredujem svakog dana i radujem se sledećoj fazi, koja će me dovesti korak bliže teniskom terenu. Datum povratka još nije određen, ali radim svakog dana kako bi se to dogodilo što pre.

Objasnio je Zverev i kako sada provodi dane.

HOĆE LI BITI SPREMAN ZA US OPEN? Zverev se oporavlja od teške povrede, ali...

EPA-EFE/MARTIN DIVISEK

 

 

- Počinjem veoma rano, a završavam uveče. Radimo dosta vežbi, uvek su neke nove. Stopalo se tretira, pokretljivost se razvija, snaga i stabilnost se obnavljaju. Radim sprinterske vežbe u vodi, treninge na traci za trčanje i biciklu.

Istakao je Nemac da neće požurivati sebe u procesu oporavka.

NOVAK NAPRAVIO HAOS NA DRUŠTVENIM MREŽAMA Đoković se direktno obratio Nadalu i Federeru, zbog onoga što je uradio "gori" internet (FOTO)

- U profesionalnom sportu svakog dana se suočavate sa opasnostima. Moj tim i ja smo fokusirani na to da izbegnemo sve probleme. Ne želimo ni da preteramo. Moram da slušam svoje telo i da budem svestan svojih granica. Želim da pobeđujem na svim turnirima na kojima igram, to je moj karakter, ne idem na događaje samo da bih učestvovao. Igraću kada budem osećao da mogu da osvojim turni. Ne znam da li će prvi turnir koji budem igrao biti grend slem, ali vratiću se u zavisnosti od toga kako se budem osećao na terenu – zaključio je Zverev.

Zverev se nalazi na spisku prijavljenih za US open, ali nije izvesno da će učestvovati na poslednjem grend slemu u sezoni.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading