NOVAK UŽIVAO NA KONCERTU DINA MERLINA Kada je publika ugledala šampiona Vimbldona, nastao je haos (VIDEO)
Printscreen

Sedmostruki osvajač Vimbldona, Novak Đoković, trenutno se odmara u Crnoj Gori. On je slobodno vreme iskoristio da se odmori u Tivtu, gde je otišao i na koncert Dina Merlina. 

Vrlo brzo je bio primećen, pa se njegov lik pojavio i na video bimu, nakon čega je nastao potpuni haos. 

Mediji koji su bili na licu mesta, javljaju da je Dino ispričao anegdotu vezanu za Novaka i proteklo finale Vimbldona, a onda je publika skandirala njegovo ime. 

Novak je pre dolaska u Crnu Goru boravio u Visokom gde je otvorio teniske terene, a onda je krenuo put Kotora. 

ĐOKOVIĆ MORA NA US OPEN Novaku podrška stiže sa svih strana

Tamo je sreo i poznatog učitelja kapoeire, Brazilca Marsela Santosa, koji je radnije odradio trening sa Đokovićem, kada je reč o ovoj tradicionalnoj borilačkoj veštini. 

 

 

BONUS VIDEO: 

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
Mile

17.07.2022 13:44

E, moj Novače . . . Biće ipak da su u pravu oni koji te smatraju osobom punom neznanja i strašne potrebe za dodvoravanjem čak i onim koji bi nas na kolac naticali . . . Naravno, iz tvoje pozicije je to možda za razumeti, ali nije za nas koji smo ipak mislili da imaš meru u svojim, sad već pomalo, patološkim potrebama, da si svima dopadljiv . . . Bilo bi zgodno saznati šta misle majke Podrinja, Bratunca i drugih srpskih stratišta o tvojoj poseti strašnog srbomrzca Merlina . . . I da se zna ovo nema veze sa bilo kakvom politikom . . . Ovo je pitanje elementarnog morala i savesti . . . Nažalost nisi jedini . . . Al' što bi rekli oni među koje si se svrstao, ". . . ma nema veze . . ." Life goes on . . . Kako god, nazad ti nema, a ko i šta je prevalilo da baš tamo odeš više nije važno . . . Nas si izgubio, ali to i nije više važno . . . Tužno i ružno . . .😓