SKANDAL KAKAV SVET NE PAMTI Britanci se spremaju za najradikalniji mogući potez, Đoković će ponovo najgore proći
Tanjug/Ap

Srpski teniser Novak Đoković nedavno je osvojio sedmu titulu na Vimbldonu i tako došao do svog 21. grend slem trofeja u karijeri čime je pretekao Rodžera Federera i primakao se Rafaelu Nadalu na samo jednu titulu manjka.

Svima je dobro poznato u kakvom je tonu protekao turnir u Londonu. Ruskim i beloruskim teniserima i teniserkama bilo je zabranjeno da učestvuju usled situacije u Ukrajini. Takođe, nisu se računali ni bodovi, pa je Nole kao šampion pao na sedmo mesto ATP liste.

SKANDAL KAKAV SVET NE PAMTI Britanci se spremaju za najradikalniji mogući potez, Đoković će ponovo najgore proći

Tanjug/Ap

 

Međutim, Vimbldon ne planira tu da se zaustavi. Kako piše "Dejli mejl" organizatori imaju ideju da i naredne godine učine isto ukoliko se situacija na relaciji Ukrajina - Rusija ne stabilizuje.

Konačni plan biće poznat u martu 2023. godine, ali je već sada jasno da Britanci neće odustati od svojih načela, čak i pored toga što ih takvo ponašanje košta 1.000.000 evra.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (4)

Loading
Ljiljana

14.07.2022 09:12

Bog sve vidi, naplatiče im sve sa kamatom. Pravedni uvek pobeđuju. Idemo Nole samo napred, svojim radom u nove pobede. Bog će te nagraditi po tvojoj zasluzi. Volimo, podržavamo te, navijamo za tebe. I želimo mnogo zdravlja, uspeha, i još mnogo 🏆 i makar jedna 🥇. SREĆNO.

Ben

15.07.2022 08:42

I?Djoković neće izgubiti 2000 bodova kao sad

wera

16.07.2022 09:16

@Ben - Đoković je izgubio 4000 bodova, a ne 2000.