PA ZAŠTO TAKO RODŽERE? Navijači u šoku, evo kako je Švajcarac čestitao Nadalu 21. slem, a kako Novaku
EPA/ Neil Hall

Pre nekog vremena je Rodžer Federer čestitao Rafaelu Nadalu na osvajanju 21. Grend slema. Tada je Španac prestigao Novaka Đokovića, ali i samog Federera.

- Kakav meč! Prijatelju i velikom rivalu Rafaelu Nadalu srdačno čestitam na tome što je postao prvi čovek koji je osvojio 21. grend slem titulu. Pre nekoliko meseci smo se šalili da smo obojica na štakama. Neverovatno. Nikad ne potcenjujte velikog šampiona. Tvoja neverovatna radna etika, posvećenost i borbeni duh su inspiracija za mene i za bezbroj ljudi širom sveta. Ponosan sam na to što delim ovu eru s tobom i počastvovan sam što imam ulogu u tome da te guram da ostvaruješ sve više i više, kao što si i ti meni radio u poslednjih 18 godina - napisao je Rodžer posle Australijan opena.

Sada kada je Novak došao do 21. trona, nema ničega. To su i vizuelno prikazali navijači na Tviteru, brzo je postalo viralno.  

VILANDER PONOVO O NOVAKU Evo šta je Šveđanin poručio Srbinu nakon što je pokorio London

Novak je sedmi put osvojio Vimbldon, sada se samo čeka kraj spekulacija za US Open. Ukoliko američke vlasti promene odluku, Novak će imati priliku već tu da se izjednači sa Nadalom i osvoji 22. grend slem trofej. 

BONUS VIDEO: 

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu. 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading