NOVAKOV TRENER OTKRIO ZANIMLJIVOST Njegov sin unapred znao rezultat Vimbldona
EPA

Trener najboljeg srpskog tenisera Novaka Ðokovića, Goran Ivanišević, izjavio je da je njegov sin Emanuel pre četiri meseca predvideo da će Ðoković u finalu Vimbldona posle četiri seta savladati Australijanca Nika Kirjosa. Tako je i bilo, Novak je slavio u finalu sa 3:1.

- Interesantna stvar je da mi je moj sin, Emanuel, koji igra tenis i ima 15 godina, rekao pre četiri meseca da Novak i Kirjos igraju finale Vimbldona u četiri seta, i da Novak osvaja. Rekao sam mu: "Mogao si ići u kladionicu i uzeti pare".

On je iskoristio priliku da se dotakne samog finala. 

- Iskreno, bio sam miran. Imao sam osećaj da će osvojiti ovo. Pričao sam u Parizu, gde sam rekao da je Novak veliki favorit na Vimbldonu, ali, opet, favorit mora da osvoji. Nisam se zabrinuo, jer sam znao...Mislim, da je Kirjos odigrao ceo meč kao što je prvi set, to bi bilo nemoguće, ali malo je pao, Novak je to iskoristio. A Novak je Novak. Novaka moraš da dobiješ, taj neće ništa da ti pokloni. I opet, ponavljam, taj nivo tenisa koji su prikazali na terenu, bilo je ovo možda jedno od boljih finala koje sam gledao na Centralnom terenu.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu. 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading