NIKADA NISAM OSETILA OVAKO NEŠTO Ruskinja blista od sreće nakon osvojene titule u Londonu
Tanjug/Ap

 

Šampionka Vimbldona Elena Ribakina iz Kazahstana izjavila je posle trijumfa u finalu nad Ons Žaber (3:6, 6:2, 6:2) da je tokom meča za trofej bila nervozna, ali da je po završetku borbe osetila neopisivu sreću.


- Bila sam mnogo nervozna tokom meča i pre njega, srećna sam što se završilo... Nikada nisam osetila nešto ovako, zahvaljujem se publici na podršci koja je bila fantastična, neverovatna tokom celog turnira - izjavila je Ribakina.

Rođena Moskovljanka čestitala je rivalki na postignutom u Londonu.

- Hoću da čestitam Ons na sjajnom meču i svemu što je uradila. Zaista mislim da si inspiracija ne samo za mlade generacije, već za sve. Sjajno igraš, zaista je lepo igrati protiv tebe, danas sam mnogo trčala, mislim da nemam više snage ni za šta. Hvala svima u Rojal Boksu, navijačima, ovo je jednostavno neverovatan osećaj - rekla je Ribakina.
NIKADA NISAM OSETILA OVAKO NEŠTO Ruskinja blista od sreće nakon osvojene titule u Londonu

Tanjug/Ap

 


Moskovljanka koja je 2018. godine rusku zastavu zamenila kazahstanskom, zahvalila je svom timu na podršci, a predsedniku Teniske federacije Kazahstana biznismenu Bulatu Utermatovu na tome što je došao u London da je gleda.

- Ja sam jako srećna što je došao da me podrži u polufinalu i finalu. Još jedna zahvalnica predsedniku federacije i kompletnom timu, sponzorima, svima koji su kod kuće, a najvažnije roditeljima. Moja sestra je takođe tu i to je tek treći put da je sa mnom na turniru - izjavila je Ribakina.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading