NADAL OZBILJNO POVREĐEN Rafa ima rapturu od sedam milimetara, ali...
Tanjug/Ap

Španski teniser Rafael Nadal doživeo je povredu mišića na kom ima rapturu od sedam milimetara, ali to ne znači da neće igrati u polufinalu protiv Nika Kirjosa.

Naprotiv, "bik sa Majorke" je spreman za okršaj sa Australijencem. "Marka" piše da će Rafa biti na terenu u petak u borbi za finale i šansu da dođe do 23. grend slem titule.

- Telo je u principu ok. Nešto što se dešava sa stomačnim mišićem nije najbolje. Morao sam da pronađem način da serviram drugačije. Dugo sam razmišljao da neću moći da završim meč. Ali, ovaj teren i energija su učinili da ipak to uradim - rekao je Nadal nakon pobede nad Tejlorom Fricom.

NADAL OZBILJNO POVREĐEN Rafa ima rapturu od sedam milimetara, ali...

Tanjug/Ap

 

Nadal tvrdi da problem vuče već nedelju dana i da zbog toga na treninzima gotovo da nije ni servirao kako bi izbegao bol.

- Vučem ovaj problem gotovo nedelju dana. Na treninzima gotovo da nisam ni servirao da bih sačuvao zdravlje. Potrebno je da slušam ljude koji znaju. Bar me stopalo ne bolji, ili boli manje, pa me to ne limitira. Nemam razloga da se žalim. Imam sreće, iako imam malo vremena za oporavak od dve povrede i obe lečim u hodu - izjavio je Nadal.

Polufinalni okršaj zakazan je za 14 časova u petak.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
Beba

07.07.2022 16:26

Muka mi je vise od njegovih bolesti. Tesak manipulant