ĐOKOVIĆ ODUŠEVIO NA KONFERENCIJI Imitirao novinara, pa prokomentarisao narednog protivnika (VIDEO)
AP Photo/Kirsty Wigglesworth

Novak Đoković je savladao Tima van Rajthovena rezultatom 3:1, a u četvrtfinalu Vimbldona će igrati protiv Janika Sinera. Siner je iznenađujuće savladao Karlosa Alkaraza.

Na konferenciji pred ovaj meč, Novak Đoković je bio izuzetno raspoložen. Za jedno od pitanja javio se legendarni italijanski novinar Ubaldo Skanagata, koji je poznat i po svojoj čuvenoj uzrečici "Not too bad". Novak je iskoristio priliku da ga imitira, da bi nakon toga odgovorio na pitanje.

-  Siner? Veoma dobar igrač - počeo je Đoković, uz akcenat kakav na engleskom ima Ubaldo, uz karakteristično pomeranje ruku za Italijane.

- Naravno, o Sineru samo u superlativima mogu da pričam, svi znamo da je veoma talentovan, a sada se ustalio kao top igrač, videli smo ga da igra na mnogo različitih podloga poslednjih godina i sazreo je na velikim turnirima, ne oseća veliki pritisak, što se dešava kada ste mladi, veoma je samouveren, veruje da može da pobedi svakoga, što je bitno za mlade igrače kao on, iako je sada već veoma iskusan, iako je mlad, jer je imao velike mečeve sa Top 10 igrača. Gledao sam ga kako je igrao protiv Alkaraza, bio je dominantan u prva dva seta, posle je bila velika borba, ali je on nekako uvek imao kontrolu u meču. Ima svaki udarac, servis, ritern, forhend, bekhend... Konstantno pritiska rivala, nekako vidim i sebe u njegovoj igri, igra ravan bekhend, konstantno pokušava da pritisne rivala, biće veoma veliki izazov, trenirali smo nekoliko puta, znam šta me očekuje i siguran sam da ću biti spreman za to.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu. 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading