PREDOMISLIO SE Nadal nas sve obmanjuje, progovorio o povlačenju - sada priča drugu priču
EPA-EFE/ANDY RAIN

Rafael Nadal još jednom je govorio o povlačenju.

- Moja filozofija od pre par nedelja je da sam bio blizu toga. Sada se ne osećam tako. To je moja filozofija - rekao je Nadal.

Nastavio je u istom ritmu.

- To je nešto čega se nikada nisam plašio. Srećan sam što sam imao veoma srećan život van tenisa, iako je tenis važan deo mog života u poslednjih 30 godina. Bez sumnje, bio sam srećan i van njega, tako da me to ne brine. Ipak, kad dođe taj dan, biće svakako promena. Za svaku promenu u životu potrebno je vreme. Morate da im se prilagodite, zar ne? Normalno je da ljudi pričaju o povlačenju velikih sportista, jer su oni dugo u vrhu igre, to je primetnije u popularnijim sportovima, to postane deo života mnogih ljudi. I meni se to dešava sa nekim fudbalerima, igračima golfa.

PONOVO U ČETIRI SETA Nadal se namučio, ali izborio treće kolo Vimbldona

Dao je i konkretan primer.

- Osoba koju sam voleo da gledam kako igra je Tajger Vuds. Sad nisam u prilici da ga vidim tako često kako igra. To je na neki način promena i u mom životu. Verovatno će mnogi misliti kao ja, kada Rodžer ne igra, kada Novak ne bude igrao, kada ja ne budem igrao, ili kada neko iz fudbala i košarke ne nude igrao, jer oni postaju deo dnevne rutine ljudi, inspirišu ih - dodao je Nadal.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu

Komentari (0)

Loading