SRPSKI TENISER UPUCAN U AMERICI, MINUTI GA DELILI OD SMRTI Konačno otkriveno šta se stvarno desilo te kobne noći
Foto: Printscreen/instagram

Mladi teniser Luka Stojanović upucan je u kuk u maju ove godine. Srbin je jedva ostao živ, a računi za njegove lečenje bili su ogromni, te je pomoć stigla od Olge Danilović i Novaka Đokovića. Njegova devojka Mišel je konačno otkrila celu priču od te kobne noći.

- Lukin život je 13. maja 2022. imao neočekivani okret. Po dolasku kući te večeri, delovalo mu je da nešto nije u redu sa automobilom. Normalno je prišao prednjem delu auta kako bi video šta je problem. Mladi čovek je sedeo u njegovom automobilu. Nažalost, taj čovek je imao pištolj i krenuo je da beži, ali je usput upucao Luku u kuk. Metak ga je pogodio u butnu arteriju – glavnu arteriju koja ide od srca. Zbog adrenalina koji se podigao zbog povrede koja ga je dovela u životnu opasnost, Luka je uspeo da uđe u kuću po peškir, pa je pozvao i policiju dok mu je noga krvarila - rekla je Mišel.

NOVAK JE ODMAH POMOGAO Evo ko je upucani teniser Luka Stojanović i koliko mu je novca za lečenje potrebno

Nastavila je u istom ritmu.

- Na sreću, policajac je bio u blizini, pronašao je Luku posle nekoliko minuta i uspeo je da mu spasi život. Doktor je kasnije rekao da Luka ne bi preživeo da je krvario još četiri minuta. Zbog ove povrede Luka je imao nekoliko operacija i transfuzija krvi. U bolnici je bio dve nedelje, pa se oporavljao još nedelju dana. Iako mu je dozvoljeno da se vrati u svoj stan, nastavlja da ide na rehabilitaciju nekoliko puta nedeljno kako bi povratio snagu i funkciju tela. Pored ogromnog emocionalnog i fizičkog tereta u ovom veoma izazovnom vremenu za Luku, problem su napravili i računi lečenja. Moje ime je Mišel i ja sam Lukina devojka. Sve ovo vreme sam uz njega svakim korakom. Svedočim svim izazovima, ali i dobrim ljudima koji su nam pomogli. Sredstva će ići direktno na Lukin račun kako bi mogao da plati račune - napisala je ona.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu. 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading