NEMAM REČI DA OPIŠEM KAKO SE OSEĆAM Vatrena Novakova obožavateljka iz Rumuije besna zbog jedne situacije sa Đokovićem (FOTO)
AP Photo/Jean-Francois Badias

U pitanju je Rumunka, Andrea Prisakariu, koja je javnosti postala poznata nakon što je odgovorila na komentare o svom izgledu i tetovažama koje se vide dok je na terenu.

Ubrzo nakon toga je otkrila da obožava Novaka Đokovića čime je kupila pažnju ljubitelja belog sporta u Srbiji.

TRENING DOMINIKA TIMA PREKINULA POLICIJA Komšije se žalile na tenisera, a evo šta je pravi razlog

Andrea je na društvenim mrežama opet pričala o Novaku, a ovog puta je iznervirana zbog mogućnosti da Srbinu ne bude dozvoljeno da igra na ovogodišnjem US Openu. 

- Pročitala sam da su velike šanse da Nole ne igra na US Openu. Cela ova situacija je i više nego strašna. Nemam reči kojima bih opisala kako se osećam. Besna sam - poručila je Rumunka.

 

 

Podsetimo, "Njujork Tajms" je nedavno otkrio da US Open neće tražiti izuzeće za Đokovića, a u isto vreme je navedeno i da je za ulazak u Sjedinjene Američke Države potrebno da budeš vakcinisan. 

Novak će ukoliko se nešto ne promeni ostati bez šanse da brani prošlogodišnje finale i bez 1.200 poena koliko je osvojio dolaskom do samog kraja turnira u prošloj sezoni.

 

 

Andrea Prisakariju je više puta pisala o Novaku, a nedavno je dala i intervju za "Novosti". 

- Više puta sam to već rekla, volim Novaka Đokovića svim srcem. Inspiriše me svakodnevno. On je moj šampion, moj broj jedan. Odrasla sam gledajući ga. On je živa legenda. Nemam reči kojima bih ga opisala, osim da kažem da ga volim i da je najbolji. U našem sportu su tu i Rafael Nadal i Rodžer Federer koji su šampioni i legende, ali za mene je Novak ispred svih. Zbog načina na koji zabavlja i povezuje se sa publikom. Za mene je to nešto jedinstveno i moju podršku će uvek imati, čak iako to ne zna ili me ne poznaje - rekla je Andrea Prisakariu. 

BONUS VIDEO: 

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu. 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading