NOŽ U LEĐA ZA ĐOKOVIĆA Jedan od najvećih sportista svih vremena obožavao Novaka, sad nikad jače veliča Nadala
EPA-EFE/MOHAMMED BADRA

- Od trenutka kada je kročio na teren kao mlad igrač, Rafael Nadal imao je harizmu kao niko drugi. Imao je mentalnu i fizičku čvrstinu da radi ono što su radili svi veliki sportisti: da bude najbolji u najvažnijim trenucima. U stanju je da podigne svoje emotivno stanje na mesto u kojem je ludo usredsređen i na najmanju stvar kojom bi stvorio prednost nad protivnikom – tako tera sebe do pobede - jasan je Brejdi.

UDARAC ZA VELIKU TROJKU Novaku, Nadalu i Federeru se ovo nije desilo 19 godina

Nastavio je u istom ritmu.

- Isplatilo se. Kada je osvojio Australijan open 2022. godine, Rafa je osvojio 21. grend slem titulu, više od bilo kog drugog tenisera u istoriji.

ĐOKOVIĆ NA NEOBIČNOJ LOKACIJI! Evo gde se Novak sprema za Vimbldon, Srbi dobro poznaju ovo mesto, a ovde je bio i nakon Olimpijskih igara (FOTO)

Nije štedeo komplimente.

-  Apsolutno sam inspirisan svaki put kada Rafa izađe na teren. Nešto se može naučiti gledajući njegovu odlučnost, strateško razmišljanje i sve što je potrebno da uradi kako nikada nijedan trenutak ne bi uzimao zdravo za gotovo. Zauvek će biti zapamćen kao jedan od najboljih sportista u istoriji - zaključuje Brejdi.

Nekada je veliki as pohvalno govorio o Novaku Đokoviću, kako li je došlo do ovog preokreta...

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading