OSVOJIO TITULU PA ZABRINUO FANOVE Misteriozna izjava Nadala posle finala Rolan Garosa
EPA-EFE/MARTIN DIVISEK

Ovom pobedom, Rafa je osvojio svoju 22. grend slem titulu u karijeri, time je pobegao Novaku Đokoviću koji ima 20, kao i Rodžer Federer. 

Posle finala u Parizu Nadal je izjavio: 

-Kaspere, stvarno je zadovoljstvo igrati sa tobom. Bio si sjajan i želim da ti čestitam. Ove dve nedelje su naročito bile važne za tebe. Srećan sam zbog tebe i tvoje porodice i želim vam sve najbolje. Takođe, moja porodica i tim. Mnoge stvari su se desile i ne mogu dovoljno da vam zahvalim. Kada su povrede u pitanju ništa ne bih mogao bez podrške i odavno bih bio u penziji. Veliko hvala svima. Ovo je najbolji turnir na svetu, hvala svima koji ga omogućuju - rekao je Nadal.

JEDVA SU DOČEKALI Australijan open se oglasio nakon pobede Nadala, ponovo su "pecnuli" Đokovića (FOTO)

Govorio je i o svom viđenju prethodne dve nedelje u Parizu.

-Za mene je veoma teško da opišem osećanja koja imam. Svakako nisam nikada verovao da ću opet biti ovde, biti konkurentan, još jednom u finalu. To mi sve mnogo znači. Ovo je bilo neverovatno putovanje i vaša podrška sa tribina je bila isto takva. Veliko hvala na podršci - izjavio je Nadal i naposletku dodao:

-Ne znam šta može da se dogodi u budućnosti, boriću se - rekao je Nadal. 

Španac je otkrio da je igrao ceo turnir bez bola u stopalu, pošto je konstantno primao injekcije.

-Igrao sam bez osećaja u stopalu. Nerv je bio pod injekcijom. Stopalo je bilo umrtvljeno i zato samo uspeo da igram - kazao je Nadal.

BONUS VIDEO: 

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading