FANOVI NAPALI ANU IVANOVIĆ Srpkinja stigla na Rolan Garos, ali ne zbog Đokovića već zbog Nadala (FOTO)
EPA

Srpska teniserka Ana Ivanović i njen suprug Bastijan Švajnštajger stigli su u Pariz gde su u četvrtak i petak prisustvovali polufinalnim mečevima ženskog singla, a onda se uputili na duel Rafaela Nadala i Aleksandra Zvereva.

Ana nije bila tu kako bi bodrila Novaka Đokovića tokom njegovih mečeva, ali je očigledno poželela da prati duel Španca i Nemca. 

 

Upravo iz tog razloga se našla na udaru velikog broja fanova iz Srbije.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (4)

Loading
Laslo

03.06.2022 17:07

Ona je sad Nemica I ponižava Srbiju gleda Zvereva a ne našeg Djokovića. Nedaj bože da zarati.Zna se na čijoj je strani Bruk

Djoka

03.06.2022 17:51

Ana nikada jije bila srpkinja. Kada su sa Jelenom bile na vrhuncu uvek je bežala reprezentacije. Svi pamtimo njenu ekskurziju u režiji Vlada Divca na OI u Riju. To je pravo lice dotične .

Dona

03.06.2022 18:55

Zasto je ovo za kritiku? Mnogi idu da gledaju tek polufinala i finala, pogotovo ko treba da doputuje izdaleka. A zasto bi Ana morala da bodri Novaka, ni rod ni pomoz Bog. Imao je on podrsku od amore i njenih roditelja.

NN

04.06.2022 03:15

Cutala je kad su deportovali Đokovica iz Australije,nigdje nijesam procitala da je rekla da joj je žao sto Đokovic ima problema. Sad je nebitno koji meč gleda. Pokazala je pravo lice !