KAKVE REČI NOVAKA Evo šta je Đoković poručio Congi posle penzionisanja, što je oduševilo ceo "Šatrije"
EPA/JULIAN SMITH

Francuski teniser Žo Vilfrid Conga završio je tenisku karijeru. Ako je mogao da izabere gde će je završiti, onda nije mogao bolje mesto od Rolan Garosa da odabere. 

Ruku na srce, možda je želeo da dogura što dalje na turniru, ali ispao je već u prvom kolu od osmog igrača sveta, Norvežanina Kaspera Ruda sa 3:1. 

Pre turnira najavio je povlačenje, pa je posle meča dobio ovacije publike na stadionu "Filip Šatrije". Emocije su ga savladale pa je i zaplakao. 

(UŽIVO) ROLAN GAROS TREĆI DAN Večeras od favorita na terenu Cicipas, mataronski meč odigrao je mladi Francuz

Mnoge kolege su mu poželele sve najbolje u nastavku života van tenisa, a svakako se oglasio i Novak Đoković na velikom ekranu na "Šatrijeu" i poručio Francuzu sledeće: 

-Žo je jedan od najharizmatičnijih tenisera ikada i drago mi je što sam delio teren sa njim mnogo puta. Stvarno je dobar momak. Doneo je popularnost sportu, ne zbog dinamičnosti i stila igre, već i njegove harizme, ličnosti. Ovo je veliki gubitak za profesionalni muški tenis. Želim mu sve najbolje. Definitivno bi trebalo da bude srećan zbog svoje karijere i dostignuća. Ostavio je svoj pečat u sportu - rekao je Đoković. 

BONUS VIDEO: 

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu. 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading