IVANIŠEVIĆ GOVORIO O NOVAKU Četvrtfinale sa Rafom će biti najveće u istoriji Rolan Garosa
EPA

Voljom žreba, dvojica tenisera bi, ako sve bude išlo po planu, trebalo da se sastanu u četvrtfinalu, ali dotle i jedan i drugi imaju mnogo posla.

Oni su uz mladog Karlosa Alkarasa prema velikom broju stručnjaka, glavni favoriti za trofej, a slično razmišlja i trener Novaka Đokovića, Goran Ivanišević. 

On je u izjavi za "Ekip" rekao kako izuzetno ceni Nadala, koji je u pohodu na 14. krunu u Parizu.

-Kada sam video žreb u Melburnu, da budem iskren, rekao sam, OK, Nadal će stići do finala. A Novaka tamo nije bilo - kaže Splićanin i nastavlja.

-Rafa je neverovatan. Imam ogromno poštovanje za njega. U finalu, Medvedev nije bio u stanju da zatvori meč, a to ne sme da vam se dogodi protiv Rafe. Ipak, pre sedam ili osam godina sam rekao da će Rafa i Novak osvojiti više od 20 grend slem titula i Nadal je to već uspeo.

(UŽIVO) ROLAN GAROS DRUGI DAN Veliki šok u Parizu, Krajinović pobedio, nastavljeni su mečevi, Lajović na terenu

IVANIŠEVIĆ GOVORIO O NOVAKU Četvrtfinale sa Rafom će biti najveće u istoriji Rolan Garosa

EPA-EFE/PETER KLAUNZER

 

Prošle godine, polufinale, sada kolo ranije, takva je projekcija nemilosrdnog žreba u Parizu 2022.

-Iskreno, to je u redu. Igrali su već toliko puta. Pre dve godine, igrali su finale. Prošle godine u polufinalu, sad u četvrtfinalu. Možda će sledeće godine biti u prvom kolu - našalio se Goran.

Kako god bilo, on zna šta je najvažnije u ovom trenutku za Novaka Đokovića.

-Rafa ili ne, Novak svejedno mora da se koncentriše na sebe. On mora da dođe do tog četvrtfinala, onda ćemo misliti na taj meč. Biće to sigurno najveće četvrtfinale u istoriji Rolan Garosa. Rekao sam i prošle godine baš ovde, uvek je bolje igrati sa Rafom pre finala i i dalje to mislim. Rafa u finalu Rolan Garosa, tad ga je teško pobediti - zaključio je Ivanišević. 

BONUS VIDEO: 

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading