ZAŠTO (NI)JE DOBRO ŠTO JE ĐOKOVIĆ PROŠAO BEZ BORBE? Evo šta je sve Novak dobio, a šta izgubio nakon predaje Endija Mareja
AP Photo/Manu Fernandez

 

Najbolji svetski teniser Novak Đoković plasirao se u četvrtfinala mastersa u Madridu nakon što mu je Endi Marej predao usled bolesti. Srbin je tako napravio još jedan korak ka tituli u Španiji.

Nole je ovim potezom Britanca mnogo dobio, ali je pored toga i mnogo izgubio. Zavisi iz koje se perspektive gleda i šta je u stvari bolje po Noleta.

Hajde prvo da se okrenemo na one negativne strane, tačnije jednu stranu, a to je činjenica da se Đoković za turnir u Madridu prijavio kako bi podigao formu pred Rolan Garos. Sigurno da njemu nikako ne ide u prilog što će preskočiti još jedan meč, umesto da mu, pa makar i izgubio, posluži kao ozbiljan trening pred najveće izazove ove godine.

ZAŠTO (NI)JE DOBRO ŠTO JE ĐOKOVIĆ PROŠAO BEZ BORBE? Evo šta je sve Novak dobio, a šta izgubio nakon predaje Endija Mareja

EPA-EFE/Juanjo Martin

 

Što se tiče pozitivnih strana, Nole je već sada zaradio 180 bodova i dodatno pobegao Danilu Medvedevu, a ako se plasira u polufinale, zaradiće još 180. Takođe, dobio je i 169.650 evra kao četvrtfinalista.

E sad, pitanje je šta je bolje? Novac i poeni ili preko potrebni mečevi za povratak u formu...

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading