NIKAD ISPRIČANA PRIČA O ĐOKOVIĆU Kako je Novak usrećio tužnog malog tenisera i tako pokazao koliko je velika faca
EPA-EFE/ALI HAIDER

Novak nije uobičajena teniska zvezda... Ispisao je mnoge stranice istorije ovog sporta uradio je toliko, ali ostao je na zemlji priseban i uvek spreman da sasluša i pomogne.

Đoković je često na udaru, pokušavaju da o njemu izvuku sve negativno i predstave ga kao više nego lošeg uzora za mlade ljude, ali... Pojavila se jedna priča koja pokazuje kakav je stvarno Đoković. Upravo ovih par redova pokazuju zašto je on drugačiji od drugih. 

NIKAD ISPRIČANA PRIČA O ĐOKOVIĆU Kako je Novak usrećio tužnog malog tenisera i tako pokazao koliko je velika faca

Foto: Marko Metlaš/Alo!

 

 

Pre nekoliko godina igrao se teniski turnir za klince u Njuportu u Kaliforniji. Jedan mladi teniser je izgubio i nije nikako mogao da se smiri. Dugo je plakao i bio više nego tužan. Sve to pratio je njegov vršnjaki Zen Uehling. Njega je toliko potreslo što mu je prijatelj tužan da je smislio plan.

Kako njegov otac Gordon ima teniski klub i lično poznaje Novaka Đokovića, rešio je da stupi u kontakt sa Noletom. Srbin je tokom US Opena često bio u kući upravo porodice Uehling. 

MOSKVA ZOVE NOVAKA Rusi imaju specijalni plan, potreban im je Đoković

Zen je pitao svog prijatelja da li bi voleo da priča sa Novakom? On je to prihvatio, i nije se dugo čekalo. Đoković je pozvao dečaka i dugo su razgovarali. Novak ga je pozvao da se nađu kada sledeći put bude u Americi na US Openu.

MALI STEFAN NE NAVIJA ZA NADALA Novak otkrio ko je novi miljenik njegovog sina

Ispunuio je obećanje i godinu dana kasnije družio se sa dečkaom i dao mu neke teniske savete. Da li bi ovako nešto uradili Nadal i Federer? Teško...

Celu priču je ispričao poznati novinar iz Njujorka Skup Malinovski. Njegova specijalnost su boks i tenis, a ovoga puta rešio je da prikaže Novaka u nekom drugom svetlu...

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading