POTPUNI PREOKRET Evo šta će biti sa Borisom Bekerom
EPA-EFE/ANDY RAIN

Legendarni nemački teniser Boris Beker mogao bi uskoro da bude premešten iz ozloglašenog zatvora u Londonu u drugi koji ima manje obezbeđenje, s obzirom da zločin za koji je optužen nije nasilne prirode, javljaju engleski mediji “Dejli Mejl” i “Miror”.

Beker se trenutno nalazi u zatvoru kategorije B “HMP Vandsvort”, koji se nalazi na samo 3,5 kilometara od Centralnog terena Vimbldona, gde je Nemac osvojio tri grend slem titule.

NOVAK ĐOKOVIĆ - CEO ŽIVOT U RATU Nemci bruje, srpski teniser je velika zagonetka

Nekadašnji trener Novaka Đokovića je osuđen na dve i po godine zatvora zbog prikrivanja novca, imovine i drugih dragocenosti nakon proglašenja bankrota 2017. godine.

Trenutno u zatvoru u kom se nalazi su na snazi kovid restrikcije, pošto svaki novi zatvorenik mora da prođe period od sedam do deset dana izolacije.

SKANDAL SVETSKIH RAZMERA NA POMOLU Švajcarci traže da se Đoković suspenduje, a razlog je samo jedan (FOTO)

Prema pravilima Beker će morati da odleži najmanje šest nedelja u zatvoru gde je sada, a s obzirom da je njegov prekršaj bio nenasilan i pod uslovom da se primereno ponaša mogao bi da bude premešten u drugi zatvor.

Kako javljaju britanski mediji Beker bi mogao da odsluži deset meseci u zatvoru u koji će biti prebačen, dok bi ostatak kazne odslužio u kućnom pritvoru sa nanogicom.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading