BEKER PROVEO PRVU NOĆ U OZLOGLAŠENOM ZATVORU Čuvari mu dozvolili samo jednu stvar (VIDEO)
EPA-EFE/ANDY RAIN

Legendarni nemački teniser Boris Beker počeo je izdržavanje zatvorske kazne u Engleskoj, u ozloglašenom zatvoru u blizini vimbldonskog kompleksa.

Vandsvort je najveći zatvor u Engleskoj i tu će boraviti Beker najmanje narednih godinu i tri meseca. Nemac je osuđen na dve ipo godine, a na polovini te kazne će steći pravo da izađe na slobodu zbog dobrog vladanja.

LEGENDA ZABRINUTA ZA ĐOKOVIĆA Bivši šampion uplašio Novakove navijače

Kako javljaju nemački mediji, Beker neće imati nikakve privilegije, a otkrili su i kako je izgledala prva noć u zatvoru.

- Smeo je da obavi samo jedan telefonski poziv - objavio je "Bild" koji navodi da šestostrukom grend slem šampionu neće biti lako u zatvoru sa rigoroznim pravilima i poznatom po svojim zastrašujućim čuvarima.

Zatvor u kome će Boris Beker provesti naredne mesece potpuno je jeziv. Naime, reč je o Viktorijanskom zdanju starom oko 170 godina koje ne slovi za baš mesto na vrhunskom higijenom. Tu je mnogo prljavštine, pacova... Uslovi ispod svakog nivoa. U ovom objektu zatvorsku kaznu trenutno izdržava čak 1.300 ljudi, prenosi "Dejli Mejl".

Beker je trenutno u samnici, ali će u narednom periodu biti prebačen u ćeliju gde će imati cimere. Tamo ga čeka izuzetno nizak nivo higijene (toaleti, čišćenje...)

SKANDAL SVETSKIH RAZMERA NA POMOLU Švajcarci traže da se Đoković suspenduje, a razlog je samo jedan (FOTO)

Vandsvort je na vrhu liste incidenata u zatvorima u Velikoj Britaniji. Čuvari reda u proseku četiri puta dnevno upotrebe silu. Obračuni među zavorenicima su gotovo svakodnevni.

Takođe, veliki broj zatvorenika pokušao je samoubistvo, dok su drugi potražili stručnu pomoć zbog psihičkih problema.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading