NOVAK VIŠE NIJE MOGAO DA ĆUTI Đoković progovorio o Borisu Bekeru, mnoge su iznenadile njegove reči
EPA/FACUNDO ARRIZABALAGA

Srpski teniser Novak Đoković odlučio je da se oglasi po pitanju hapšenja Borisa Bekera koji će morati u zatvor jer je proglašen krivim po četiri tačke optužnice prema Zakonu o nesolventnosti i mora da odluži najmanje polovinu kazne iza rešetaka.

- Srce mi je slomljeno zbog njega. On je prijatelj, dugogodišnji prijatelj, trener 3-4 godine. On je neko koga smatram bliskim u životu i neko ko je mnogo doprineo mom uspehu u karijeri. Ne znam šta da kažem više od toga. Kao njegov prijatelj sam tužan zbog njega. Samo se nadam da će prebroditi ovaj period u zatvoru i da će kada izađe moći da se vrati normalnom životu. Ne znam da li je “normalno” prava reč, jer ovo su stvari koje menjaju život. Pogotovo kada u zatvoru provide tako dugo vremena. Molim se za njega, nadam se da će stvari biti dobro u pogledu njegovog zdravlja, njegovog mentalnog zdravlja jer će to biti najizazovniji deo - rekao je Đoković.

EPA/ IAN LANGSDON

 

Beker je osuđen zbog skrivanja većeg broja imovine, uključujući skoro 800.000 evra 75.000 akcija jedne tehnološke firme i neke od njegovih najcenjenijih teniskih titula koje uključuje i dva trofeja Vimbldona. Nemac je 2017. proglasio bankrot nakon čega je prodavao stvari, a među njima i burmu.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

Komentari (0)

Loading