VELIKI ZEMLJOTRES U SVETU TENISA Novak Đoković bojkotuje Vimbldon?
Foto: Marko Metlaš/Alo!

Srpski teniser i prvi reket sveta Novak Đoković mogao bi da bojkotuje Vimbldon i odustane od učešća na drugom grend slem turniru u sezoni, navodi švajcarski "Blik".

Prema njihovom pisanju, Nole bi mogao da stane na stranu ruskih i beloruskih tenisera i tako odgovori na sankcije Velike Britanije Danilu Medvedevu, Andreju Rubljovu i kolegama.

Pomenuti list prenosi reči Nikole Pilića, nekadašnjeg Noletovog saradnika i "teniskog oca" i navodi da bi Novak mogao da ga posluša.

VELIKI ZEMLJOTRES U SVETU TENISA Novak Đoković bojkotuje Vimbldon?

Tanjug/Ap

 

- Drugi teniski profesionalci bi isto morali da zauzmu stav. Pomisliće "Pa, ako ovi teniseri ne igraju, onda nećemo ni mi". Bilo bi baš zanimljivo videti kako bi Vimbldon u tom slučaju reagova - rekao je Pilić.

Teško je očekivati da će se tako nešto zaista i desiti, naročito jer Novak obožava igranje na Vimbldonu, turniru koji je osvojio prošle godine i mogao bi da brani titulu.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (5)

Loading
Златокоса

28.04.2022 23:24

Браво. Ниједан турнир или спортска манифестација која онемогућава спортистима учешће по принципу било које врсте дискриминације, не заслужује ни да се одржава нити да се подржава.

Perica

29.04.2022 00:00

Ako ćemo po pravu i ne treba da igra. Treba da podrži sport a vimbldon je sada politika a ne sport. Ima valjda u životu i nešto važnije od osvajanje trofeja i zarade!

Marko

29.04.2022 01:15

Pa kedino ako je lud. Ko je stao na njegovu stranu u Australiji???!!!!

Beba

29.04.2022 03:41

Bas ce ih nasikirati. Jedva ce docekati da mu vide ledja.

Zlatko

29.04.2022 06:35

Ako to uradi biće upamćen u istoriji sporta (ne tenisa) kao najveći sportista svih vremena