UVEK UZ NOVAKA Legendarni teniser oduševio Đokovićeve navijače i zabrinuo Nadala
Foto: Marko Metlaš/Alo!

Legendarni teniser Greg Rusedski uveren je da će Novak Đoković biti u top formi na Rolan Garosu.

Novak je nedavno na Serbia openu izgubio u finalu od Andreja Rubljova, ali i pored tog poraza bio je primetan pomak u igri srpskog tenisera.

SRBIJA DOBIJA VELIKO POJAČANJE Najtalentovaniji teniser Evrope igraće za našu zemlju, a razlog je Novak

Đoković je u trećem setu protiv ruskog tenisera ostao bez snage, međutim, proveo je dosta vremena na terenu i upravo je to ono što je želeo.

- Trenutno, nije bitno kako Novak Đoković pobeđuje. Potrebno mu je samo da akumulira mečeve i da prolazi dalje kroz turnire, čak i bez toga da pokazuje sjajan tenis - rekao je Greg Rusedski.

NOVAK ODUSTAJE OD VIMBLDONA? Đokoviću Englezi pakuju aferu i to zbog reči Nikole Pilića

Pre Rolan Garosa Novak bi trebao da igra na mastersima u Madridu i Rimu, što će mu pomoći da dostigne željeni nivo igre do 22. maja, kada počinje grend slem u Parizu.

- Novak nije zaboravio da igra tenis. Nedostaje mu ritam mečeva, ta njegova navika pobeđivanja je nekako oslabila. Mora da se vrati na kolosek i da misli na igru. Kako nedelje budu prolazile, nivo njegove igre će rasti i uskoro ćemo opet gledati pravog Novaka. Učiniće sve da na Rolan Garos dođe u top formi - poručio je britanski teniser koji je i ranije podržavao srpskog tenisera.

Podsećamo, masters u Madridu počinje drugog maja.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading