NOVAK ODUSTAJE OD VIMBLDONA? Đokoviću Englezi pakuju aferu i to zbog reči Nikole Pilića
Foto: Marko Metlaš/Alo!

Đoković se digao protiv odluke Vimbldona. To i jedan intervju Nikole Pilića, bili su povod britanskom "Ekspresu" da izmisli vest o srpskom teniseru.

"Novak Đoković bi mogao da bojkotuje Vimbldon zbog ludog Borisa Džonsona" - glasi naslov teksta koji nema veze s istinom.

U njemu autor prenosi intervju Nikole Pilića za sajt "Ubitenis", u kojem je teniska legenda govorila, između ostalog i o odluci Vimbldona.

NOVAK ĐOKOVIĆ BLIZU KUĆE SLAVNIH Evo načina kako da pomognete Noletu

- Imali smo dosta ratova na Balkanu, znamo da obični ljudi uvek pate. S tim na umu moram da kažem da ne podržavam odluku Vimbldona. Nisu sportisti krivi. Kada se politika umeša u sport, to obično ne ispadne dobro - rekao je Pilić i potom pomenuo i premijera Velike Britanije:

- Boris Džonson je lud! Rubljov i Medvedev nemaju ništa sa Putinom. Oni samo žele da igraju tenis kao i svi ostali.

MOŽDA JE OVO TAJNA NOLETOVOG POVRATKA? Kada je poslednji put bio u krizi Đoković je posetio ovo misteriozno selo u Srbiji i tada se sve promenilo (FOTO)

Autor je potom podsetio na čuveni bojkot Vimbldona 1973. godine kada su teniseri odlučili da podrže kolegu nakon što su ga suspendovali Teniski savez Jugoslavije i ITF. 

Naravno, "Ekspres" je hteo da "doda" nešto svoje, pa je tako ova vest ispala više nego šokantna.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading