ĐOKOVIĆA MUČI MISTERIOZNA BOLEST Novak progovorio o velikom problemu, da li je ovo razlog za brigu?
Foto: Marko Metlaš/Alo!

Srpski teniser Novak Đoković nakon poraza u finalu Srbija opena obratio se javnosti i tom prilikom ozbiljno zabrinuo navijače kada je rekao da ga muči bolest o kojoj ni sam ne zna dovoljno.

- Nije kovid, nešto je drugo, ali ne bih hteo da idem u detalje. Mislim da nije potrebno - ostao je zagonetan Novak, pa nastavio:

- Samo je nešto što utiče na moje telo i moj metabolizam nekoliko nedelja. Nismo imali mnogo vremena da se spremimo za Monako. To je mesto gde ja živim puno godina i osećao sam se lepo da igram tamo, kao što je lepo kad igram u Beogradu. Osećam se bolje, igram u tri seta iz meča u meč. Mogu da izvučem pozitivne stvari. Malo je zabrinjavajuće da imam ovaj osećaj na terenu jer ga nisam imao mnogo godina. Treniram, radim stvari koje sam uvek radio i važim za nekog ko je u najboljoj formi na turu. Nije stvar sa telom, samo je nešto što utiče na mene, ali iz nedelje u nedelju biće sve bolje i bolje.

ĐOKOVIĆA MUČI MISTERIOZNA BOLEST Novak progovorio o velikom problemu, da li je ovo razlog za brigu?

Foto: Marko Metlaš/Alo!

 

Videlo se da je Nole ostao bez energije u drugom setu, a ni on sam ne zna kako je do toga došlo.

- Nikada se nije dešavalo ovako. Možda, na početku moje karijere. Zato mislim da je povezano sa nekom bolešću. Izgleda da je vreme za oporavak duže od onog što sam očekivao. Nisam se osećao loše do drugog seta. Bio sam srećan da dobijem taj-brejk. Izašao sam posle medicinskog tajm-auta i mislio da sam spreman za treći set, ali imao sam goriva samo za dva, tri gema. To nije prijatno za ljude na tribinama. Žao mi je zbog toga što su ljudi videlji u trećem setu, ali nije bilo moguće.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading