POZNATI AS SVE OTKRIO! Evo šta je Novaku potrebno da bude pravi za Rolan Garos
EPA-EFE/ANDREJ CUKIC

- Kao i svima i Novaku treba vremena. Treba biti strpljiv, jer nije dugo igrao. Pa čak i da nije povređen, nedostaje mu ritam. Treba da igra mečeve i moraće da prođe kroz trenutke u kojima mu srce izlazi iz usta, ali moraće da se oporavi od toga. Mislim da fizički mora da se potrudi, jer noge moraju da budu jače na šljaci. Moraju da postanu veće zato što se klizaš s jedne na drugu stranu - rekao je Koreča.

VELIKA PRILIKA ZA NAVIJAČE Da li želite da upoznate Novaka Đokovića? Ovo je možda vaš srećan dan

Nastavio je u istom ritmu.

- Treba da igrate poene od 30-40 udaraca i da se oporavite od toga. Tako da mislim da će morati da odigra barem 10 ili 12 mečeva pre Rolan Garosa da bi bio zaistan spreman za GS i osećao se kao jedan od kandidata da ga osvoji. A mislim da će Novak biti spreman za to.

OSTAVIO SVE BEZ TEKSTA Rus pobedio pa od navijača u Beogradu tražio da navijaju protiv Novaka

Imao je samo reči hvale za Srbina.

-   Mislim da je Novak jači nego ikada nakon što mu se desilo u proteklim godinama, to izgubljeno finale US Opena, pa ono na Australijan Openu... Mnogo poštujem to što se ne boji da kaže kako se oseća. Ne govori nešto da bi se dopao ljudima, sa njegovim stavovima možete da se složite ili ne složite, ali ne možete da kritikuje njegovu vezanost za principe - kazao je Koreča.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading