Članovi paraolimpijskog tima Srbije posetili Serbia open i Novaka Đokovića
Serbia open

Paraolimpijski tim Srbije činili su: Laslo Šuranji, Rastko Jokić, Zdravko Savanović, Sredo Radović, Vladimir Pajić, Kesler Zlatko, Slađana Krsmanović, Dušan Stupar, Borislava Perić Ranković, Nada Matić, Mitar Palikuća, Goran Perlić, Boris Malešević, Jovan Đukić , Željko Dimitrijević, Saška Sokolov, Ivana Petrović, Miloš Zarić, Nebojša Đurić, Nikola Radovanović, Bojan Ilić, Slobodan Stojić , Nemanja Matijašević, Zoran Stefanović.

Zoran Mićović, predsednik Paraolimpijskog saveza Srbije zahvalio se Đokoviću što ih je ugostio, a zatim je predstavio sportiste sa kojima je došao.

- Pred vama su višestruki šampioni i osvajači svega i svačega, odnosno brojnih medalja. Čast nam je što smo danas sa vama. Nole, hvala vam za ovaj prijem! - rekao je Zoran Mićović, predsednik Paraolimpijskog komiteta Srbije.

NOVAK JE BIO JAKO NEZADOVOLJAN Evo zašto je Đoković otkazao konferenciju i šta je uradio nakon toga

Nije krio zadovoljstvo Đoković što je dobio podršku paraolimpijaca pred sutrašnji meč sa Đereom na Srbija openu, a gostima je obećao da će im uskoro uzvratiti posetu.

Članovi paraolimpijskog tima Srbije posetili Serbia open i Novaka Đokovića

Serbia open

 

- Hvala vam, izuzetno mi je zadovoljstvo i čast što ste došli, vi ste heroji i inspiracija svima nama. Još jednom, hvala vam što predstavljate Srbiju na najbolji način u svetu, što pokazujete svima da uprkos poteškoćama čovek može da uspe kada veruje i želi. Hvala vam na toj poruci - rekao je Novak Đoković.

Od članova paraolimpijskog tima Srbije, Novak Đoković je na poklon je dobio majicu. Uz već prepoznatljiv široki osmeh svetski broj jedan je istakao:

- Odmah ću je obući, želim da svi budemo u istim bojama. Svi smo isti tim - istakao je Đoković.

Pokloni su stigli i za paraolimpijce. Svi će pamtiti dolazak u kompleks nadomak Dunava gde se održava Srbija open, jer su dobili izuzetno vredan suvenir.

Spremio sam i ja poklone za vas. Izvolite loptice sa potpisom, pružao je Novak Đoković svima potpisane loptice.

Fotografije za uspomenu i reketi za stoni tenis

Paraolimpijci su imali i jednu želju, pre nego što su se rastali sa Đokovićem. Bez fotografisanja nije moglo da prođe.

- Možemo li da se fotografišemo sa vama? Bila bi nam čast.

Đoković je naravno, prihvatio. Potom je usledio i jedan poseban poklon. Od olimpijskih šampionki - Borislave Perić Ranković i Nade Matić - dobio je reket za stoni tenis.

Članovi paraolimpijskog tima Srbije posetili Serbia open i Novaka Đokovića

Serbia open

 

- Kažu moje kolege da te izazovemo na jedan stoni tenis, može i na tenis u kolicima Novače. Šta misliš o tome? - pitala je Borislava Perić Ranković.

Nije dugo čekala na odgovor od najboljeg tenisera sveta.

- Probao sam tenis u kolicima, teško je, ali voleo bih jednom meču da prisustvujem uživo. U svakom slučaju ovaj reket ću poneti kad budem dolazio da igram sa vama.

Za kraj je usledila i zajednička slika, nakog čega su paraolimpijci imali prilike da gledaju mečeve drugog dana turnira.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading