KONFERENCIJA ZA MEDIJE Novak poslao snažnu poruku: Očekujem da vidim beogradsku publiku u što većem broju
FOTO TANJUG/ DRAGAN KUJUNDZIC/bs

Srbija Open održava se u Beogradu od 18. do 24. aprila na terenima Sportskog centra Novak na Dorćolu. 

Najbolji svetski teniser će svoj pohod na beogradsku titulu započeti od drugog kola, a protivnik će mu biti bolji iz duela Međedović-Đere. 

Oko 14.30 zakazana je konferencija na kojoj će se javnosti obratiti najbolji teniser sveta Novak Đoković povodom početka turnira. 

Tok konferencije za medije: 

15.37 - Madrid i Rim su mi u planu pred nastavak sezone, a pre Rolan Garosa. To je ono što me očekuje. 

15.33- Dominik nije izvukao idealan žreb. Šaku na stranu, drago mi je što je ovde u Beogradu. On je miljenik beogradske publike. Na žreb ne možemo da utičemo. Skupila se srpska družina. U sredu igram protiv Đerea ili Hamada. Želja svih nas ovde je da naš igrač dogura što dalje. To publika želi i nadam se da će nego od nas dogurati do polufinala. 

15.30- Izvinjavam se što sam pomerio konferenciju. Želim da se pripremim što bolje za ovaj turnir. Ovo je podloga koja zahteva više provedenog vremena na terenu. Nadam se da ću imati više mečeva nego u Monte Karlu. Volim da igram pred beogradskom publikom. Nadam se da će doći u velikom broju. Prošle godine je to bio slučaj pred Rolan Garos, tad sam igrao ovaj turnir i imao sam potrebu da igram baš ovde kako bi se pripremio za Rolan Garos. 

15.23 - Konferencija je počela

15.04 - Novo pomeranje konferencije za 15.15

14.43 - Konferencija će kasniti. Početak se očekuje oko 15 časova.

KONFERENCIJA ZA MEDIJE Novak poslao snažnu poruku: Očekujem da vidim beogradsku publiku u što većem broju

M.Milenović

 

14.19 - Dobar dan i dobrodošli na blog našeg sajta posvećen konferenciji za medije na kojoj će se novinarima obratiti Novak Đoković pred početak Srbija Opena. Uz alo.rs pratite najnovija dešavanja sa konferencije. 

BONUS VIDEO: 

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading