RUBLJOV PRVI PUT U SRBIJI Osećam se slično kao u Moskvi
Tanjug/Ap

Sedmi igrač sveta je u solidnoj formi, pošto je u poslednje vreme stigao do finala Marseja i Dubaija, kao i do polufinala Indijan Velsa. 

U Majamiju je zakazao, pošto ga je na samom startu eliminisao Nik Kirjos. 

-Osećam se dobro, posebno što sam prvi put u Srbiji. Poslednjih par nedelja, posebno sezona na zatvorenom, igra na Indijan Velsu je bila odlična za mene. Sada je cilj da se što bolje pripremim za sezonu na šljaci", rekao je Rubljov na konferenciji za medije.

Rubljov je u prvom kolu Srbija opena slobodan, dok će u drugom igrati protiv boljeg iz duela između Henrija Laksonena i kvalifikanta.

-Voleo bih da dođem do finala. Mislim da to svi žele, to je normalno. Zbog toga teniseri dolaze na turnire, da bi pokušali da ih osvoje. Sada je nivo tenisera ujednačen. Vidimo iz turnira u turnir da momci sa nižim rankingom pobeđuju one sa visokim rankingom. Svi rade profesionalonije i nivo je sve veći i veći. Mođete da izgubite u bilo kom kolu. Neko ko je loše rangiran može da dođe do finala.

RUBLJOV PRVI PUT U SRBIJI Osećam se slično kao u Moskvi

EPA-EFE/SANDER KONING

 

BRILJIRAO! Kirjos "počistio" sedmog tenisera sveta za 52 minuta igre!

-Biće teških mečeva, čak i prvi meč. Ima jako dobrih igrača. Novaku je favorit, ali mislim da i on želi da ide iz meča u meč i pokaže najbolje. Ako pobedi, biće zaista srećan, posebno zbog pauze, jer nije igrao neko vreme.

RUBLJOV PRVI PUT U SRBIJI Osećam se slično kao u Moskvi

EPA-EFE/ALI HAIDER

 

Rubljov kaže da se u Beogradu lepo oseća.

-Hrvatska je malo drugačija. Bio sam tamo preko leta i bio sam na mestima gde je more. Ne osećam se isto, u Moskvi, nemamo more. Ovde u Srbiji se osećam slično, grad je manji ali osećam se slično kao u Moskvi - zaključio je Rubljov. 

BONUS VIDEO: 

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu. 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading