LEGENDARNA TENISERKA SE OGLASILA Evo šta je potrebno Nadalu da bi osvojio Rolan Garos!
EPA-EFE/IAN LANGSDON

Španski teniser se nedavno povredio, pa zbog toga neće igrati ni na turniru u Monte Karlu, a gotovo je izvesno ni u Barseloni. 

Uoči Rolan Garosa, koji počinje 22. maja, Nadal neće moći da odigra niz turnira na koje je navikao i na kojima je imao mnogo uspeha. Amerikanka, koja je osvajala turnir u Bulonjskoj šumi čak sedam puta, objasnila je za Eurosport u kakvoj situaciji se sada nalazi teniser iz Manakora. 

-Imao je sjajan nizu pobeda i titula, bio je to predivan početak 2022. Povreda je korak u nazad. Svaki put kada Rafa uzme vremena za odmor, to je bonus i pozitivno za njega, ali ne sada. Ono što je sada bitno su godine, sve te prethodne godine igranja. Ne radi se samo o tome šta se dogodilo pre dve do tri nedelje. On ima ogromnu dozu samopouzdanja, godine je proveo dobijajući teške i neizvesne mečeve i bio na prvom mestu na svetu. Tako da ne verujem da će ga to poremetiti na mentalnom planu - kaže Kris.

LEGENDARNA TENISERKA SE OGLASILA Evo šta je potrebno Nadalu da bi osvojio Rolan Garos!

Tanjug/Ap

 

POČINJE MASTERS U MONTE KARLU Već na startu turnira očekuje nas srpski derbi!

Ona veruje da će Španac ipak naći način da se vrati u formu, ali podvlači šta će biti najbitnije da bi se to dogodilo. 

-Njegovo telo u proteklih 20 godina bilo je pod velikim naporima i mislim da će najvažnije biti da se vrati zdrav, posebno jer se na grend slemu igra u tri dobijena seta. To je bitno kad igrate grend slem, kad morate da napravite sedam pobeda da biste uzeli turnir i posebno kada i drugi igraju dobro. Ključno je da ostane sto odsto zdrav ako želi da pobedi na Rolan Garosu - zaključila je Evert. 

BONUS VIDEO: 

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu. 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading