SJAJNI ŠPANAC ZAPRETIO NOVAKU I RAFI Velika mi je motivacija prvo mesto na svetu!
EPA-EFE/ERIK S. LESSER

Mladi 18-godišnji teniser iz Mursije je hit sezone i prema tvrdnji mnogobrojnih stručnjaka, već sada je jasno da je u pitanju teniser koji će dugo vladati teniskim terenima. 

Alkaras je još tokom Mastersa u Indijan Velsu pokazao da ume da igra i sa onim najvećim imenima, iako je poražen u polufinalu od Rafaela Nadala. 

Kaže da mu je to iskustvo pomoglo pred polufinale u Majamiju. 

 -Taj meč sa Rafom Nadalom bio je sjajan. Igrao sam odlično protiv njega. Ipak, naučio sam kako se igra u polufinalu jednog mastersa. To mi je bio prvi put, tako d sam sada u drugom znao kako da budem bolji nego tada. Bilo je drugačije, ali što se tiče nerava, teških momenata, definitivno sam bio bolji ovde u Majamiju - kaže Alkaras. 

TAKO SE DOLAZI NA PRVO MESTO! Švjontek razbila Osaku za titulu u Majamiju

SJAJNI ŠPANAC ZAPRETIO NOVAKU I RAFI Velika mi je motivacija prvo mesto na svetu!

Tanjug/Ap

 

On je potvrdio da će u junu igrati i na turniru na travi u Londonu, na terenima Kvins kluba. Ali i da ima jasnu fiksaciju da što pre postane svetski teniser broj jedan.

-Moj san je da postanem broj jedan i to mi je velika motivacija. Da bih ostvario snove, radim naporno svakodnevno - podvukao je.

Poručio je i da zna kako se dolazi do najvećih uspeha.

-Ostani pozitivan sve vreme, čak i kad stvari ne idu na tvoju stranu. Moraš uvek da budeš pozitivan i uveren da stvari mogu da se promene - zaključio je teniser iz Mursije. 

BONUS VIDEO: 

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.   

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
Rubi

03.04.2022 15:10

I bice prvi i to dugo, samo da se ne povredi. Del Potro je bio smatran za buduceg naslednika Federera, ali povreda za povredom i nista ne bi od toga.