NIK KIRJOS DOLAZI U BEOGRAD? Đoković čini sve da kontroverznog Australijanca dovede u Srbiju, otkriveni i Noletovi planovi!
E-stock

Srbija open se od 18. do 24. aprila održava u Beogradu, učestvovaće brojni vrhunski teniseri, među njima naravno i Novak Đoković, a nije nemoguće da u našoj prestonici vidimo i Australijanca Nika Kirjosa.

Kirjos, koji je ranije često kritikovao Novaka, pružio mu je veliku podršku kada je proživljavao dramu u Australiji.

Direktor Srbija opena Đorđe Đoković ne sumnja da će sve biti uspešno organizovano na teniskim terenima na Dorćolu.

- Želim da u Beograd dovedem i Nika Kirjosa, da mu se zahvalimo što je podržao i Novaka, i Beograd, i Srbiju. On je zabavljač, čovek koji nema dlake na jeziku i izneće uvek svoje mišljenje, kakvo god ono bilo. Ali pre svega on je ozbiljan sportista i teniser. Nadam se da će doći na Serbia open pre nego završi svoju tenisku karijeru - rekao je Đoković gostujući na TV K1.

NIK KIRJOS DOLAZI U BEOGRAD? Đoković čini sve da kontroverznog Australijanca dovede u Srbiju, otkriveni i Noletovi planovi!

Tanjug/Ap

 

Nole je u Beogradu, gde se priprema za predstojeći masters u Monte Karlu koji je na programu od 9. do 17. aprila.

- Novak je tu, trenira u Beogradu i sprema se za Monte Karlo. Prošao je jedan užasan period, ali izdržao je do kraja i pokazao je i dokazao zašto je to što jeste. Bio je u Dubaiju i nažalost je tamo izgubio četvrtfinale - rekao je Đorđe i otkrio šta je trenutno najveći problem Đokoviću:

- Fali mu kontinuitet mečeva i turnira, da bude na terenu. Nadam se da će nastaviti sa sjajnim partijama, a Beograd i Monte Karlo su turniri na kojima se priprema za Rolan Garos i Vimbldon. Do zadnjeg trenutka nije znao da li će moći da igra, ali srećom, pojaviće se i u Parizu, Rimu, Londonu, Madridu. Tu se ATP ne pita toliko, već se prate pravila od države do države - zaključio je Đorđe Đoković.

Podsećamo, na Srbija openu će pored Novaka igrati Andrej Rubljov, Dominik Tim, Aslan Karacev, Gael Monfis, Fabio Fonjini...

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading