NOVAK JE ODJEDNOM NESTAO! Evo zašto je Đoković sada misterija celom teniskom svetu!
Tanjug/Ap

Amerikanac je u podkastu Patrika Mekinroa rekao da veruje da Alkaraz može mnogo, čak i da sruši Srbina.

- Želim da vidim Alkarasa kako igra protiv Novaka Đokovića. Mislim da bi izašao na teren i pomislio, 'OK, on više nije isti" - rekao je Gilbert.

Nastavio je u istom ritmu.

- Ako neko mora da igra sa njim u četvrtom kolu slema, a volite da se kladite, stavite novac na Alkarasa. On je stigao i dopadaju mi se njegove šanse da osvoji jedan od četiri naredna grend slema - dodao je Amerikanac.

PROMENIO PRIČU! Uvek je kritikovao Novaka, a sada je šokantno stavio Đokovića ispred Nadala!

Kaže i da je za njega sada misterija kako će Novak igrati.

- Pre kovida, mislio sam da će Novak Đoković biti nezaustavljiv negde u ovo vreme. Sada je sve misterija u vezi sa njim. Kada imate toliko pravičnosti u pobedama, a on ih ima na tone i odjednom ne igrate i desi se to sve sa koronavirusom, mislim da je to dovelo do neke vrste naplate ceha - dodao je.

OGLASIO SE ČOVEK KOGA NE PODNOSE ĐOKOVIĆEVI NAVIJAČI! Španac nikad iskrenije pričao o Novaku, otkrio kako komunicira sa Srbinom!

Nije siguran kako će izgledati Đoković po povratku na teren. 

- Sada je sve to zaboravljeno, ali Novak je sve vreme bio tu. I odjednom je nestao. Čak iako bude igrao svuda po Evropi, moram da vidim rezultate i kako će vratiti svoj igru na stari nivo. Možda će se i vratiti - zaključio je Gilbert.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading