OGLASIO SE ČOVEK KOGA NE PODNOSE ĐOKOVIĆEVI NAVIJAČI! Španac nikad iskrenije pričao o Novaku, otkrio kako komunicira sa Srbinom!
EPA/FACUNDO ARRIZABALAGA

Španski teniski trener Pepe Imaz jedan je od najomraženijih ljudi u Srbiji. Mnogi smatraju da je on imao loš uticaj na Novaka Đokovića i da je igra prvog reketa sveta bila ispod svakog nivoa kada su sarađivali.

Sada je, španski guru, kako ga mnogi oslovljavaju pričao o odnosu koji ima sa Noletom i kako stvari između njih funkcionišu.

U intervjuu koji je dao za "Punto de break" Španac je otkrio detalje njihove saradnje, način na koji komuniciraju, kao i stvari koje je uspeo da primeti kod Srbina koje ga raduju. 

MEDVEDEV SVE BLIŽI ĐOKOVIĆU! Rus na dva koraka od prvog mesta na svetu!

Osvrnuo se Imaz i na Đokovićevo detinjstvo i NATO agresije na Saveznu Republiku Jugoslaviju.

- Novak ima neverovatnu mentalnu snagu i to se vidi. Moramo da se stavimo u situaciju u kojoj je odrastao. Lako je pričati o tome, ali ako znate kakav je njegov život bio, da su bombe padale… Vau! Mnogo je napredovao kao ljudsko biće, tako je uspeo da izbalansira tu snagu koja možda nije bila u harmoniji - rekao je Španac.

OGLASIO SE ČOVEK KOGA NE PODNOSE ĐOKOVIĆEVI NAVIJAČI! Španac nikad iskrenije pričao o Novaku, otkrio kako komunicira sa Srbinom!

Tanjug/Ap

 

Ističe da je balans ključna reč. 

- Mnogo je napredovao, pre svega kao čovek i to mu je pomoglo da pronađe pravi balans i da ispravi stvari koje nisu bile u harmoniji - naveo je Španac.

Ispričao je i kako njih dvojica komuniciraju, najčešće je to u Marbelji pošto Đoković tamo ima kuću, a u tom gradu Imaz živi.

- Ne postoji neko pravilo ili neki poseban način komunikacije. Jednostavno je, ako želim ja njemu nešto da kažem ili on meni, pokucamo na vrata i razgovaramo. Ako ih otvori i kaže 'Pepinjo, možemo li da se vidimo', onda to i uradimo - ispričao je Imaz.

OVO JE ZANIMALO SVE! Đorđe Đoković otkrio da li sponzori napuštaju Novaka!

Uveren je da će srpski teniser još dugo biti na teniskim terenima.

Imam tu čast da vidim kakav je Novak kao ljudsko biće, kada je u svojoj kući i mogu da kažem da se razvija sve više i više. Ima veliko srce, dušu i to moram da naglasim. Što se igračkog dela tiče, vidi se da želi da nastavi da se takmiči, fizički se dobro oseća, brine se o sebi i zna kako da vodi brigu o svom telu i da radi ono šta misli da mu pomaže - zaključio je Imaz.

Podsećamo, Novak će igrati na mastersu u Monte Karlu koji je na programu od 9. do 17. aprila.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading