NOVAKOV RAZLOG ZA BRIGU! Legendarni teniser dao važno upozorenje!
EPA-EFE/IAN LANGSDON

Proslavljeni američki teniser Bred Gilbert skeptičan je kada je u pitanju povratak na teren prvog reketa sveta Novaka Đokovića.

Novak je ostao pri odluci da se ne vakciniše, pa je tako nastupio samo na turniru u Dubaiju gde je u četvrtfinalu izgubio od Jiržija Veselog.

URNEBESNO Amerikanac održao lekciju Đokoviću! Evo kako da bacite reket i lopticu, a da ne "popijete" diskvalifikaciju (VIDEO)

Ipak, kako koronavirus jenjava, tako i mere širom sveta popuštaju, pa bi Đoković trebalo da može da igra pun raspored zaključno s Vimbldonom.

- Pre nego što je zdravstvena kriza promenila situaciju, Novak je bio istinski nedodirljiv. Sada niko ne može da zna, sada je to prava misterija. Odjednom, u izvrsnoj si formi, a ne možeš da igraš. To je užasno i mentalno mora da je zahtevno i frustrirajuće - rekao je Gilbert i dodao:

DOPING SKANDAL KAKAV SE NE PAMTI! Nadal može da koristi nedozvoljene supstance, dok Đokovića ŠIKANIRAJU - poznati teniser konačno digao glas!

- Sada stvari idu nabolje, ali moramo da budemo oprezni pred njegove nastupe u Evropi. Videćemo hoće li uspeti da pronađe svoju pravu igru ili ne. Možda će uspeti.

Podsećamo, prvi naredni turnir na kom će Novak učestvovati je masters u Monte Karlu koji počinje 10. aprila.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading