NOVE NEVOLJE ZA ĐOKOVIĆA! Srbin pada na četvrto mesto ATP liste?!
Tanjug/Ap

Zvanično je potvrđeno da srpskog tenisera nećemo gledati na američkoj turneji i turnirima u Indijan Velsu i Majamiju. To bi moglo da predstavlja ogroman problem za Novaka, s obzirom da je ovo idealna prilika za Danila Medvedeva, Rafaela Nadala i Aleksandra Zvereva da se podignu iznad Đokovića na ATP listi.

DILEME VIŠE NEMA! Potvrđeno: Evo kad će Novak Đoković ponovo na teren!

Medvedev trenutno ima 8615 bodova, a na aktuelnom Indijan Velsu može samo da profitira(brišu se rezultati prošlogodišnjeg Indijan Velsa), a u slučaju da osvoji titulu, uvećaće razliku u odnosu na Đokovića. U slučaju pobede na oba turnira, Danil bi napravio ozbiljnu zalihu bodova pred sezonu šljake, na kojoj do sada nije imao previše uspeha.

OVO POSTAJE SMEŠNO! Hrvati udarili na Novaka, sada je problem što nosi masku!?

Slična situacija je i sa Zverevom, kome se takođe brišu prošlogodišnji rezultati, a on se trenutno nalazi ispod Đokovića i to za 1000 bodova. U slučaju dobrog rezultata i Nemac bi mogao da obiđe Đokovića.

Za Nadala je računica jasna, jednom od najvećih Novakovih rivala potrebne su titule na oba turnira kako bi preskočio Srbina i dodatno proširio priču o tome ko je najbolji teniser u istoriji. 

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
Vuk07

11.03.2022 16:06

Ovo su uspesi Novaka za oni koji ga podrzavaju da se ne vakcinise. Nije to podrska nego odmaganje Novaku mozda ce i on da shvati jednog dana kad odraste. Sponzori ga napustaju ne igra tenis. Bravo Novak.