ŠOK KAKVOM SE NIKO NIJE NADAO! Marjan Vajda napustio Novaka Đokovića!
Vladimir Marković

Malo ko je mogao da očekuje da će jedan od ljudi koji su već dugi niz godina uz Novaka Đokovića napustiti njegov tim. Međutim, to se dogodilo ovog utorka. 

Marjan Vajda više nije uz Novaka Đokovića, javio je "Sport klub". Pre svega, svima je bilo čudno što Slovak nije bio u Noletovom timu od početka sezone, a nije se pojavio ni u Dubaiju.

Navodno, Novak i Marjan dogovorili su se o raskinu saradnje još tokom Završnog mastersa u Torinu u novembru 2021. godine.

ŠOK KAKVOM SE NIKO NIJE NADAO! Marjan Vajda napustio Novaka Đokovića!

Foto: EPA

 

Sada je sve postalo jasno. Slovački stručnjak više od petnaest godina bio je integralni deo Đokovićevog života, pošto su počeli da rade zajedno pre Rolan Garosa 2006. godine i otad su bili skupa, uz izuzetak jedne pauze, od aprila 2017. do aprila 2018. godine.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (3)

Loading
Zoran Stojic

01.03.2022 19:18

Sve greska za greskom sta njemu moze da pomogne ivanisevic. E moj nole sve ces upropastiti

jovan

01.03.2022 22:37

@Zoran Stojic - Novak ima svoj stav i treba ga poštovati ma kako god da bude.Ne nanosi štetu nama ako pogrešno odluči nego sebi. On je svakako ponos i dika nacije.Živeo ti nama Novače

Mila

01.03.2022 20:38

Novakov inat, nece da se vakciniše, svi se stresiramo za Australiju i dalje, misli da svako mora da ga trpi. Eto i Vajda ode. Ja bih ga pitala, šta je on to bolji ili važniji sebi, pa nece vakcine, nego ja od 72 g pa primila 3 vakcine i moja deca. Bas mi ga nije žao, neka ostane sam, ali na radio se on ovih svih godina. Možda je vreme da se skloni. Neka uživa tamo gde može, a nas navijače, nek oslobodi neigranjem, stresa.