ŠOKANTNA ISPOVEST AUSTRALIJANCA Imao sam crne misli, niko ne zna kroz šta sam prošao!
Tanjug/Ap

 

Dve nedelje nakon što je završen Australijan open na kojem je Kirjos ostavio fantastičan utisak kada je u dublu neočekivano osvojio titulu u paru sa Tanasijem Kokinakisom, Australijanac je odlučio da sa fanovima koji ga prate na društvenoj mreži Instagram podeli intimne informacije.

Dobio je veliki broj pitanja, a jedno je od njega izvuklo detalj o kojem Australijanac ranije nije pričao. Dvadesetšestogodišnji teniser je otkrio da je prolazio kroz težak period u životu.

- Niko ne zna kroz šta sam prošao i kakve sam probleme prevazišao. Povređivao sam sam se, imao sam crne misli o životu - otkrio je Kirjos.

ŠOKANTNA ISPOVEST AUSTRALIJANCA Imao sam crne misli, niko ne zna kroz šta sam prošao!

EPA/JOEL CARRETT

 

 

On je nastavio da odgovara na pitanja radoznalih navijača, a i u nastavku druženja je imao emotivne odgovore.

- Radio sam za sve što imam sada, ništa mi nije dato. Postigao sam neke stvari i iskoristio šanse koje sam sam kreirao. Ne zanima me šta drugi misle. 

Teniser čiji talenat ostaje u senci "lude glave", uprkos ogromnom potencijalu još uvek nije stigao do visina koje su mu predviđali, a priznao je i ranije da je imao privatnih problema.

BBC NIJE HTEO DA SE OVO SAZNA! Britanci izbacili NAJBITNIJE reči Novaka Đokovića tokom intervjua!

- Moj odnos sa porodicom nije bio odličan prethodnih nekoliko godina zato što sam uvek odsutan i nisam bio pored njih. Pobeđivao sam i gubio, prolazio kroz krizu u vezi, nosio se i sa drugim problemima, a porodicu sam gurao od sebe, jer u takvim trenucima osećaš da je ceo svet protiv tebe - rekao je Kirjos prošle godine.

Ipak, tada nije ulazio u detalje svoje borbe, niti je pominjao do koje granice je to sve išlo. Česti osmeh na njegovom licu i ponašanje tokom turnira u Melburnu govore da se trenutno oseća dobro, a njegovi fanovi se svakako nadaju da će tako biti i u budućnosti. 

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading