BBC NIJE HTEO DA SE OVO SAZNA! Britanci izbacili NAJBITNIJE reči Novaka Đokovića tokom intervjua!
EPA/ Sebastien Nogier

 

Velika prašina podigla se u teniskoj javnosti nakon što je Novak Đoković u razgovoru za "BBC" govorio o gotovo svim aktuelnim temama, ali i drami kroz koju je prošao u Australiji.

ĐOKOVIĆ OTVORIO DUŠU! Novak nikad iskrenije o drami u Australiji, reakaciji kolega, a onda je jednom rečenicom oduševio naciju: ŽELIM SRBIJI DA DONESEM ZLATO!

Britanski medij objavio je video od 25 minuta, iako je čitav razgovor trajao 39. Pitate se gde je nestalo čak 14 minuta intervjua? Mnogima nije jasno zašto "BBC" nije želeo da se o tome zna, ali je u javnosti konačno isplivala prava istina.

BBC NIJE HTEO DA SE OVO SAZNA! Britanci izbacili NAJBITNIJE reči Novaka Đokovića tokom intervjua!

EPA/John G. Mabanglo

 

Očigledno da Britanci nisu želeli da se čuje o tome kako je Novak živeo kao dečak, kako su Beograd i Srbiju bombardovali. 

- Odakle dolazi to? Možda ima veze s mojim odrastanjem. Tokom 90-ih, kad sam počeo da igram tenis, imali smo dva rata, sankcije, čekanja u redovima... Težak period za mene, moju porodicu... a ja počeo da igram ne baš jeftin sport. Na putovanja sam često išao sam. A na tim putovanjima (ovaj deo gledaoci nisu mogli da vide, prim. prev.) sam morao brzo da odrastem, da ne zavisim od drugih, jer nisam mogao da putujem sa ocem, sa članovima porodice, trenerom... Na mnoge turnire sam putovao zaista sam. Od najranije mladosti sam postao samostalan i mislim da mi je to pomoglo da izgradim svoj karakter, i to vrlo mlad. Držao sam se onog što je bitno, pa čak i kada su bombe letele nad našim glavama. Recimo, te 1999. kada sam bio 12-godišnjak, a trajalo je to (bombardovanje) nekoliko meseci, mi smo već posle nedelju, dve izlazili da igramo tenis po ceo dan, iako su bombe stvarno padale. Nismo tada imali časove, škole nisu radile, pa smo se radovali tenisu. Na ta vremena se ne osvrćem s nekim besom, frustracijom... Ne, ja sam zahvalan na tom iskustvu, jer me je ta situacija učinila da mnogo više cenim ono što imam. I mislim da je to mnogo uticalo na moj karakter i kako se i dan danas držim u ovom i ovakvom život  - rekao je Đoković.

BONUS VIDEO:

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (2)

Loading
Dragi

18.02.2022 16:41

@Radoš - Oni su drogirana nacija sa većom mržnjom i od samog Hitlera