NOVAK ZAHVALAN KOLEGAMA NA PODRŠCI Najviše me je Kirjos iznenadio!
RTS/SCREENSHOT

 

Najbolji teniser sveta, Novak Đoković, u Australiji je doživeo pravu torturu, a u emisiji "Oko" otkriva sve detalje događaja koji je obeležio početak 2022. godine. 

Između ostalog, istakao je da je zahvalan svima na podršci i da razume da su postojale i one kolege koje ipak nisu želele da se oglase. 

- Izuzetno poštujem svoje kolege i imam razumevanja zašto su neki odlučili da se ne oglase, neki da me iskritikuju, možda osude način na koji sam ušao u zemlji, misleći da sam postupio neispravno. Voleo bih da su možda imali želju da mene kontaktiraju da čuju drugu stranu priče, da objektivnije zaključe. A, opet, razumem da je teška situacija kada je tolika pažnja sportskih i nesportskih medija ka teniserima i teniserkama. Dobijali su mnogo pitanja vezanih za moju situaciju, kada su želeli da pričaju samo o sebi i svojim pripremama za turnir. U skladu sa tim imam razumevanja čak i za one koji su izašli i negativno pričali o meni. Kirjos me iznenadio najviše, imali smo određenih nerazmevanja, prijatno me iznenadila njegova podrška. Zahvalio sam se njemu i ostalim teniserrma koji su stali uz mene: Medvedev, Zverev, Aliz Korne, izvinjavam se koje nisam pomenuo. Od nekih sam dobio lične poruke, a koji se nisu oglasili javno. Situacija je bila nezgodna i za njih i za mene - rekao je Novak. 

(UŽIVO) NA OVO JE ČEKALA CELA SRBIJA! Đoković otvorio dušu, od kolega je želeo samo JEDNO!

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu. 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading