ENGLEZI VIDE RAFU KAO NAJBOLJEG IKADA! Novak im je u potpuno drugom planu!
EPA/ ETTORE FERRARI

 

Britanski List je postavio pitanje čitaocima ko će od velike trojke osvojiti najviše grend slem titula u 2022. godini i gotovo duplo više ima onih koji ne veruju da Đoković može da se vrati u trku posle titule Nadala u Melburnu.

Španac je iskoristio činjenicu da je Australija Novaku zabranila boravak u državi, time i učešće na turniru koji je osvajao rekordnih devet puta, a u finalu je posle pet setova i preokreta pobedio Danila Medvedeva.

OGLASIO SE ČOVEK KOG JE NOVAK POBEDIO ZA PRVU GREND SLEM TITULU! Ono što je rekao o rivalstvu sa Đokovićem mnoge je iznenadilo!

Ubrzo nakon Australijan opena iz inostranih medija krenule su da stižu razne informacije o zahtevima i problemima sa kojim bi Novak Đoković mogao da se suoči pred nastavak sezone i ostala tri grend slema. 

ENGLEZI VIDE RAFU KAO NAJBOLJEG IKADA! Novak im je u potpuno drugom planu!

EPA/ JAMES ROSS

 

 

Naravno, ukoliko srpski teniser ne bude dobio dozvolu da igra na preostala tri najveća turnira u sezoni, Nadal neće morati ni da se pojavi na istim i biće bolji od njega. Međutim, ukoliko Đoković zaigra na Rolan Garosu u maju, Vimbldonu u junu i US openu u septembru, Španac će imati problem u pohodu na 22. grend slem titulu u karijeri. 

ENGLEZI VIDE RAFU KAO NAJBOLJEG IKADA! Novak im je u potpuno drugom planu!

EPA-EFE/MICHAEL DODGE

 

 

Činjenica je da je 65 odsto učesnika ankete kao odgovor na pitanje 'Ko će osvojiti najviše grend slemova u 2022?' kao odgovor izabralo Nadala. Đoković je izabran u 33 odsto slučajeva, dok je preostala dva procenata otišlo na Federera za koga se teško može pretpostaviti na kom će se grend slemu pojaviti i da li će s obzirom da je zagazio u petu deceniju života.

Rezultati ankete:

Ko će osvojiti najviše grend slemova u 2022. godini?

1. Rafael Nadal - 65 odsto, 11.368 glasova

2. Novak Đoković - 33 odsto, 5.802 glasova

3. Rodžer Federer - 2 odsto, 360 glasova

Ko će imati više grend slemova?

1. Nadal će da poveća prednost 22. titulom - 37 odsto, 6.528 glasova,

2. Đoković će prestići Nadala 22. titulom - 25 odsto, 4.664 glasova

3. Đoković će se izjednačiti sa Nadalom 21. titulom - 20 odsto, 3.455 glasova

4. Đoković će ostati na 20 titula - 17 odsto, 3.057 glasova 

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu. 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
Srpkinja

13.02.2022 19:30

Kada bi se Englezi pitali, Srbi bi nestali sa lica zemlje. Oni nama, kako kazu, zele sve najbolje, a ja kazem da sto god oni nama zele neka se to njima desi.