JEDNU STVAR MORATE IMATI NA UMU! Britanac prokomentarisao Nadalovu titulu u Melburnu, a zatim jednom rečenicom opisao koliko Novak vredi!
EPA/ ETTORE FERRARI

 Endrju Kasl, nekadašnji britanski teniser,  ističe da će Nadalova titula na Otvorenom prvenstvu Australije dati dodatnu motivaciju Novaku Đokoviću koji nije učestvovao na Otvorenom prvenstvu Australije.

- Jedina kamera koja je u Melburnu nedostajala bila je ona koja bi prikazala lice Novaka Đokovića na meč lopti, kada je Nadal osvojio 21. grend slem. Posle toga, mogu da zamislim da će Novakova motivacija biti na 100 odsto - kaže Kasl.

NOVAK SE OGLASIO! Ono što je imao da poruči, posebno je oduševilo jednu sportsku legendu!

Istakao je da je velika stvar što je Nadal šampion Australijan Open, ali da nikada ne treba zaboraviti ko je taj turnir osvajao devet puta.

- Ne znamo da li će igrati u Parizu jer je predsednik Francuske Emanuel Makron rekao da bi svi trebalo da budu vakcinisani, ali mislim da će biti neviđeno motivisan gde god da igra. Dok s pravom slavimo sjajno finale Nadala i Medvedeva, treba imati na umu da je Đoković taj turnir osvajao devet puta i da želimo da ga opet vidimo tamo - dodao je on.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.  

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading