DRAMA I KONAČNI RASPLET! Novak u problemu, Nadal može da mu pomogne!
EPA/Ilustracija

Dana 21. februara, Nole će izgubiti 2.000 bodova zbog Australijan opena, koji se prošle godine održao tek u februaru, ali će i posle toga biti siguran na prvom mestu, jer će Medvedev izgubiti 1.200 bodova za prošlogodišnje finale u Melburnu.

POZNATA ITALIJANKA OGORČENA ZBOG SAN REMA Sada ćutite, a Novaka ste vređali!

Novak će tada imati 8.875 bodova, a Medvedev 8.435. Razlika će biti 440 bodova, ali onda sledi veoma nezgodna situacija za Novaka kada je u pitanju čuvanje trona - Đoković za tri nedelje gubi 500 bodova zbog titule u Dubaiju 2020, pa će onda Medvedev imati 60 bodova više.

Osvajanje trofeja u Dubaiju srpskom teniseru ne garantuje prvo mesto, jer ukoliko Rus trijumfuje u Akapulku preuzeće sigurno 1. mesto na ATP listi bar na dve nedelje.

ISKRENO! Doktor Kon posle dve godine progovorio o Đokoviću, zbog jedne stvari posebno žali!

Međutim, Medvedevu svakako neće biti lako na turniru u Meksiku pošto su se za isti prijavili i teniseri iz TOP 10 koji su se takođe nameračili da trofej u Južnoj Americi.

Osim Danila, prijavljeni su i Zverev, Cicipas, Nadal i Beretini i jasno je da neće imati lak posao.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.   

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
Goran

08.02.2022 12:34

Najbolje je Noletu da se penzionise kao broj jedan i da im vise ne dozvoli sikaniranje i maltretiranje. Dosta si uradio i mi smo ti zahvalni za sve sto si uradio za Srbiju i Tenis uopste.