NOLE POKAZAO ZAŠTO JE VELIKI ŠAMPION! Ulepšao dan mališanima i oduševio sve navijače! (FOTO)
EPA

 

Najbolji teniser sveta Novak Đoković i dalje se nalazi u Srbiji gde sprema za predstojeći turnir u Dubaiju kojipočinje 14. februara

Slobodno vreme u toku priprema za turnir u Dubaiju je Novak iskoristio i za odmor u svojoj vili na Pavlovačkom jezeru, gde pronalazi mir i koncentraciju pred velike izazove koji mu slede.

Još 2016. je porodica Đoković počela sa izgradnjom oaze u prirodi Srbije, na Pavlovačkom jezeru između Rume i Vrdnika, a ona je potom i završena, te izgleda ovako:

Na društvenim mrežama se pojavila fotografija kako upravo Pavlovačkim jezerom plovi Đoković u društvu jednog mališana i devojčice, koji mu pomažu u veslanju. 

 

 

- Još jedan sjajan dan gasi se u nepovrat. Legendarni Novak Đoković i moj sin Mihailo na čamcu, kao i brojni članovi porodice Đoković, uživali su danas na Pavlovačkom jezeru. Mihailovoj sreći nema kraja jer je uspeo da bude u društvu svog idola. Bilo nam je hladno samo dok Nole svojim dolaskom nije zagrejao naša srca. Veliki šampion i još veći čovek - napisao je otac dečaka uz fotografiju ovog događaja, inače predsednik Pokrajinske Vlade Vojvodine Igor Mirović. 

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.   

 

 

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading