AMERIKANAC PROMENIO PLOČU Ovo što je rekao neće se uopšte dopasti Novakovim navijačima!
EPA/ LUKAS COCH

 

Džon Mekinro smatra da Rafael Nadal posle osvajanja 21. grendslem titule u Melburnu ima najveće šanse da postane najbolji teniser u istoriji, posebno u osvojenim titulama na najvećim turnirima. 

Novak Đoković i Rodžer Federer po Amerikancu, imaju izvesne probleme. Srbinu je to vakcina protiv kovida, a Švajcarcu problem predstavljaju godine, a Rodžer u avgustu puni 41. godinu. 

AMERIKANAC PROMENIO PLOČU Ovo što je rekao neće se uopšte dopasti Novakovim navijačima!

EPA/ NIC BOTHMA

 

 

- Voleo bih da Federer, Đoković i Nadal završe karijere sa istim brojem trofeja na grend slem turnirima. Nebitno da li je to 21 ili 22. Bilo je divno videti kako Rodžer i Novak čestitaju Rafi na društvenim mrežama. Bile su to divne poruke - rekao je Mekinro, konsultant na kanalu Eurosport i nastavio: 

- Posle tog meča i tog rezultata pomalo sam se i naježio. Federer, Nadal i Đoković su tako dobri sportisti da ne želite da nijedan od njih zaostaje u odnosu na druge. 

AMERIKANAC PROMENIO PLOČU Ovo što je rekao neće se uopšte dopasti Novakovim navijačima!

EPA-EFE/ETTORE FERRARI

 

 

SELEKTOR ŠOKIRAO ODLUKOM! Nik Kirjos nije pozvan u reprezentaciju Australije!

Potom je sedmostruki osvajač grend slem turnira objasnio zašto misli da Nadal ima prednost u odnosu na Đokovića i Federera.

- Iskreno, mislim da je teško da Rodžer osvoji još jedan grend slem, iako ništa nije nemoguće. U Novakovom slučaju, mnogo zavisi od vakcinisanja, odnosno da li će moći da igra u Parizu. Kako god bilo, Nadal ima veliku šansu da na Rolan Garosu osvoji i 22. grend slem. Može da izbaci Federera i Đokovića iz trke - razmišlja Mekinro i dodaje: 

- Federerova situacija je složenija u odnosu na Đokovićevu. Švajcarac ima više od 40 godina, imao je nekoliko operacija, a i sam je nedavno rekao da bi se iznenadio kada bi sebe video na terenu. Konačni ishod Australijan opena je doneo Nadalu 21. grend slem titulu i opet oživelo borbu za najvećeg svih vremena (GOAT). 

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (2)

Loading
lala

05.02.2022 14:54

Da li berovati ameru , od zla oca i gire majke , toliko !

Seka Persa

05.02.2022 19:26

Da da rece covek sa samo 7 green Salemova!!Sram te bilo matori!!