DA LI SE FOLIRAJU? Nadalov trener tvrdi da Rafu ne zanimaju Đoković i Federer!
EPA/ SCOTT BARBOUR

 

- Ne može bolje od ovoga. Ne samo zbog toga što je pobedio već kako je pobedio. Ima preko 1.000 pobeda i teško je sve ih porediti. Ja sam u timu šest godina i za mene je ovo meč broj jedan - kaže trener Rafaela Nadala.

DEŽURNI KRITIČAR PONOVO U SVOM STILU! Za njega Novakova deportacija nije bitna, želi da se priča samo o Nadalovoj tituli!

Nastavio je u istom ritmu.

- Pripreme nisu bile sjajne, ali to je Rafa. Došli smo ovde, igrali taj pripremni turnir i polako je počeo da diže samopouzdanje i igru. Imali smo sreće kako je sve prošlo na nekoliko mečeva, posebno ovo finale i meč protiv Šapovalova. Bio je blizu da izgubi, ali se borio, on je ratnik i našao je način da se vrati -  rekao je Moja, a preneo britanski "Exspress".

OGLASIO SE NOVAK! Đoković poslao posebnu poruku za više od milijardu ljudi!

On tvrdi da Rafa ne razmišlja o tome da pobedi Novaka Đokovića i Rodžera Federera.

- On voli da se takmiči, da je zdrav i da igra. To je najvažnije za njega. Ako karijeru završi sa 25, on to radi za sebe. I srećan je zbog toga. Nikada se ne poredi sa drugim igračima. To je više medijska stvar, ili navijačka. Jednostavno, samo pokušava da napreduje i evoluira, da bude konkurent za najveće titule još mnogo godina - zaključio je Moja.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (3)

Loading
Seka Persa

01.02.2022 09:21

Hahahahaha😂....Rekoh da necu gledati tenis od kako ucinise zulum nad nasim Novakom, ali ovo se mora prokomentarisati!!Covek zvani TIK "ma ne uopste ga ne zanimaju!Nisam gledala finale iz principa!Rezultat mi je poznat👎!!!Al sto se provali druze!!Hahahahahaha grohotom se smijem: ))))))

POPE

01.02.2022 11:15

A zasto bi najbolji gledao sta rade oni ispod njega?

Goran

01.02.2022 13:06

@POPE - U pravu si, zato je Nole uzivao po Srbiji i Crnoj Gori ne mareci sta pricaju i pisu strani novinari. Zato je najbolji.