DA LI SE SLAŽETE? Medvedev se ovim rečima obratio prvom čoveku Australijan Opena!
Tanjug/Ap

Ruski teniser je imao prednost od 2:0 u setovima, ali uspeo je Rafa da se vrati u život i dođe do bitnog trofeja u karijeri.

Danil Medvedev je posl meča čestitao Rafaelu Nadalu na velikoj pobedi, a zatim se zahvalio svom timu i  supruzi Daši, a zatim se obratio dirketoru turnira Kregu Tajliju.

NOVAKOV DUH UŠAO U MEDVEDEVA! Poznati teniski trener se javio i pomenuo Đokovića! (FOTO)

- Ti si fantastičan direktor turnira, Nadam se da će ostati 15 godina dok ja igram - rekao je on.

Kreg Tajli je prvi čovek Australijan Opena. On nije mnogo komentarisao slučaj našeg tenisera Novaka Đokovića koji je deportovan iz Australije, a ni u jednom momentu nije stao u njegovu zaštitu.

Podsetimo, Novak Đoković je najtrofejniji teniser u istoriji Otvorenog prvenstva Australije. On je osvojio čak devet trofeja.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (3)

Loading
Zoran

30.01.2022 16:41

Izbacila ova zapadna bagra Djokovica preko svog srdljivog lazno.nezavisnog sudstva da najbolji.neosvoji.nedostiznu 10 pobedu AO . Sa neizbrisivom .sramotom uz pomoc zapadnog.debilnog sudstva Nadal je ukrao trofej Dokovicu. Zar je Nadal nije sramota kako.si.osvojio

Bezobrazluk

30.01.2022 20:12

MOGLI DU DA MU ZABRANE ULAZAK , OK, ALI NISU SMELI DA GA OPLJACKAJU ZA BODOVE KOJE JE POSTENO ZARADIO. TREBALO JE DA SNOSE POSLEDICE SVOJE ODLUKE, DA USLED ZABRANE, ON NE MOZE DA BRANI SVOJE BODOVE, ALI DA MU NE SKIDAJU