OVO NIKO NIJE OČEKIVAO! Nadal jednom rečenicom šokirao navijače u Australiji!
Tanjug/Ap

Španski teniser Rafael Nadal pobeio je Matea Beretinija rezultatom 6:3, 6:2, 3:6, 6:3 i tako je izborio finale Australijan Opena gde ga čeka okršaj sa drugim teniserom sveta Danilom Medvedovom.

Nakon meča, "Bik sa Majorke" je priznao da je razmišljao o kraju karijere.

- Bilo je dosta razgovora sa timom, sa porodicom o tome šta može da se desi ako se stvari nastave tako. Razmišljao sam da će ovo možda biti šansa da se oprostim od svega. To je bilo pre nekoliko meseci. Činjenica da sam sada ovde, to ne mogu da opišem rečima - rekao je Nadal.

OVO NIKO NIJE OČEKIVAO! Nadal jednom rečenicom šokirao navijače u Australiji!

Tanjug/Ap

 

 

Ipak, istakao je da ima problem sa stopalom.

- Svaki dan je bio problem sa tim stopalom. Sumnja i dalje postoji i verovatno će postojati do kraja karijere. Imam problem koji ne može da se popravi. Zato i ponavljam, najvažnije mi je što mogu da igram i da se takmičim na ovako visokom nivou trenutno - dodao je Španac.

ĐOKOVIĆ JE SVAKAKO U PROBLEMU! Šta je bolje za Novaka, titula u rukama Medvedeva ili Nadala?

Rafael Nadal bi postao rekorder po osvojenim grend slem titulama ako pobedi Danila Medvedeva u finalu.

OVO NIKO NIJE OČEKIVAO! Nadal jednom rečenicom šokirao navijače u Australiji!

Tanjug/Ap

 

 

Trenutno Nadal, Federer i Đoković imaju po 20. titula, ali "kralj šljake" će u nedelju imati priliku da ih prestigne.

- Moj cilj sada jeste da pobedim, ali pre svega želim da igram tenis i da uživam na terenu. Imam takmičarski duh kao i uvek, ne mogu protiv svoje prirode, to je moj DNK. To sam što jesam, želim da se takmičim i važnije mi je to da mogu da igram, nego da osvojim titulu. Bitnije mi je da mogu da radim ono u čemu uživam, važnije od same grend slem titule - zaključio je Nadal.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (5)

Loading
Dragi

28.01.2022 17:10

Ne laži smog sebe da ti je do igre samo to možeš u Španiji nemorsš na turnire za pare i titule

degas

28.01.2022 19:51

Ljudi shvatite da je to velika glava i da on nije nikakv duplikat vec je jedan mocan profil koji ima kredita da bude potpuno iskren!

Rus

28.01.2022 21:20

Zatvorite Australia open,jer ste omogućili politički da uništite Novaka.. Šta god da se desi,Nadal nije zaslužio da osvoji trofej.

Stanko

29.01.2022 02:31

Za sada mu je mnogo lakše bez novaka djokovića na terenu da je igrao protiv novaka djokovića propisno bi se namučio ko zna kakav bi ishod bio ali moja je pretpostavka da bih ga novak djoković dobio na turniru australijan opena ima jedna izreka i stara narodna poslovica a ona glasi kad mačke nema miševi kolo vode e sad je tako nešto slično i na ovom turniru samo što ovde nije reč ni o mačkama a ni o miševima nego je reč o dva velika rivala pritom ne isključujem ni trećeg a to je rodžer Federer samo jedno je sasvim sigurno neki su se potrudili da im olakšaju turnir pa šta bude pretenzije su bile usmerene na jednog od ova dva igrača njima je bilo ko od njih bio bitniji da bude na poziciji broj 1 samo da to nebude novak djoković jer nisu mogli to da podnesu da gledaju na samom vrhu tabele novaka djokovića ( velikog srbina ).