ISPLIVAO DOKAZ DA JE NOVAK BIO DEO PRLJAVE IGRE! Skandalozne tvrdnje prvog čoveka Australijan opena!
Tanjug/Ap

Kako god se završio ovogodišnji Australijan open ostaće upamćen po skandalima. 

Mnogi smatraju da je Novak Đoković bio deo prljave igre Australijanaca, a u prilog tome govore i reči direktora prvog grend slema u sezoni.

Naime, Tajli kaže da je Tenis Australija tražila pojašnjenja pravila više puta, ali da je od strane vlasti dobijala kompleksne informacije, često kontradiktorne.

ŠTA KAŽETE NA OVE REČI LEGENDE Novaka je prvog pomenuo, a onda je drugima stavio do znanja gde im je mesto

Po svemu sudeći ni Australijan open nije bio siguran koje uslove Novak mora da ispuni kako bi igrao u Melburnu. Australijanci su menjali pravila kako njima odgovara, tačnije činili su sve da izigraju najboljeg tenisera sveta.

- Neverovatno su se menjali uslovi. Jedna ili dve stvari koje nam kažu ne definišu sve uslove koji su potrebni za turnir i svima nam je bilo jasno da će biti problema jer je bilo mnogo kompleksnosti i dezinformacija - rekao je Tajli, koji  je bar na ovo mogao da upozori Novaka i poštedi ga torture koju je prošao.

ISPLIVAO DOKAZ DA JE NOVAK BIO DEO PRLJAVE IGRE! Skandalozne tvrdnje prvog čoveka Australijan opena!

EPAZ/ JOEL CARRETT

 

- Zato smo kao organizacija tražili pojašnjenja, da bismo mogli da dođemo u situaciju kakva je sada. Mi smo na pola puta do kraja turnira i imali smo neverovatnih sedam dana tenisa. Čak i tokom prošle nedelje pravila u vezi pandemije su se menjala. Na početku smo omikrona i zbog toga su nam stalno potrebna pojašnjenja jer postoji mnogo kompleksnih i kontradiktornih informacija koje dobijamo. Kao i svake godine videćemo kako smo uradili posao, ali mislim da nas ovo vodi ka neverovatnoj 2023. godini - kazao je prvi čovek Australijan opena. 

IGRA TENIS KARIJERE, BRANILA ĐOKOVIĆA, PA SE RASPLAKALA ZBOG JELENE DOKIĆ! O ovoj emotivnoj sceni bruji cela Australija! (VIDEO)

Podsećemo, Đoković se neće javno obraćati za vreme trajanja Australijan opena.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading