IGRA TENIS KARIJERE, BRANILA ĐOKOVIĆA, PA SE RASPLAKALA ZBOG JELENE DOKIĆ! O ovoj emotivnoj sceni bruji cela Australija! (VIDEO)
EPA-EFE/DAVE HUNT

Francuska teniserka Aliz Korne priredila je veliko iznenađenje pošto je u četvrtom kolu Australijan opena bila bolja od Rumunke Simone Halep - 6:4, 3:6, 6:4.

Bio je to sjajan meč, ali ovaj susret je obeležio emotivan trenutak koji se dogodio nakon pobede Francuskinje. 

AUSTRALIJANCI NASTAVLJAJU DA SE BRUKAJU! Skandalozna izjava premijera, stao na Rafinu stranu i napao Đokovića!

Korne se prvi put u karijeri plasirala u četvrtfinale grend slema i nije mogla da iskontroliše emocije, pa se rasplakala na terenu dok je davala intervju bivšoj teniserci Jeleni Dokić.

Jelena se prisetila da je 2009. godine na Australijan openu zapravo moglo da dođe do duela njih dve u četvrtfinalu, ali je Dinara Safina pobedila Francuskinju. 

ZLATAN BRANI ĐOKOVIĆA! Ibrahimović se oglasio i zapušio usta svima, sve se trese od njegovih reči!

I Korne se dobro seća tog duela.

- Toliko sam tada želela da igram protiv tebe, ali nisam uspela... Sada 13 godina kasnije, ja sam još tu, a i ti si tu. Bitka koju smo imali je bila neverovatna, borile smo se dva i po sata - rekla je Korne koja nije mogla da iskontroliše emocije.

 

 

Za kraj intervjua, Korne je želela i da čestita Jeleni Dokić što se izborila sa svim problemima koje je imala, pa je posle teniske karijere postala i sjajna komentatorka.

Podsećamo, Francuskinja je nedavno pružila snažnu podršku Novaku Đokoviću koji je deportovan iz Australije.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading